info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

Hipp Organic Apple Carrot Juice

Çmimi:L200.00

Lëng frutash organik me mollë dhe karrota për fëmijë mbi 4 muaj

0.2 L

Stock: In stock

Additional information

Masa

200 ml

Brand

Formulation

Specific For

Lactose Gluten

Përshkrimi

Lëng frutash organik për fëmijë mbi 4 muaj, me mollë dhe karrota. I përshtatshëm për konsum midis vakteve ose kur jeni në lëvizje.

Burim i mirë vitaminash.

• Pa sheqer të shtuar – ëmbëlsi natyrale nga frutat.
• Përmban disa përbërës të zgjedhur.
• I pasur me vitaminë C.

Përdorimi

Për fëmijë nga muaji i 4. Tundeni përpara përdorimit. Mund të përdoret edhe i holluar me ujë në raportin 1:2. Pas hapjes të ruhet në frigorifer dhe të konsumohet brenda3 ditësh. Për fëmijë nga muaji i 4. Tundeni përpara përdorimit. Burim I mire vitaminash. Mund të përdoret edhe i holluar me ujë në raportin 1:2. Pas hapjes të ruhet në frigorifer dhe të konsumohet brenda 3 ditësh.

Përbërësit

lëng molle* nga koncentrati i lëngut të mollës 75%, karrotë* 25%, vitamin C.