info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

Kategoritë

Showing 1–20 of 22 results

Farmaci “Daja” Përgatesë me efedrinë

Solucion me pika për në hundë, me veprim dekongjestionant 10 ml
600.00 L
Shtoje në shportë

Farmaci “Daja” Argentum Proteinicum

Pika për hundë dhe vesh, me veprim antiseptik dhe dekongjestionant 10 ml
560.00 L
Shtoje në shportë

Nafazolinë Spraj 0.1%

Spraj nazal me veprim dekongjestionant Flakon x 10 ml
229.00 L
Shtoje në shportë

Operil 0.05% Nasal Drops

Dekongjestionant nazal (oksimetazolinë) 10 ml
405.00 L
Shtoje në shportë

Operil P 0.025% Nasal Drops

Dekongjestionant nazal (oksimetazolinë) 10 ml
371.00 L
Shtoje në shportë

Profarma Solucion fiziologjik 0.9%

Pika për hundë Flakon x 10 ml
150.00 L
Shtoje në shportë

Rinerge nasal spray (oxymetazolinë)

Spraj nazal dekongjestionant Flakon x 10 ml
622.00 L
Shtoje në shportë
Operil spray FarmaOn

Operil Spray 0.05% (oxymetazoline)

Spraj nazal me veprim dekongjestionant Flakon x 10 ml
422.00 L
Shtoje në shportë

Levioflu 500 mg/60 mg (paracetamol, pseudoefedrine)

Medikament OTC me veti antigripale Kuti x 10 bustina
850.00 L
Shtoje në shportë
Tylol Hot FarmaON

Tylol Hot Pediatric

Antigripal për fëmijë mbi 6 vjeç Kuti x 12 bustina
269.00 L
Shtoje në shportë
nurofen cold and flu FarmaOn

Nurofen Cold and Flu

Antigripal për të rritur Kuti x 24 tableta
519.00 L
Shtoje në shportë

A-ferin Pediatric shurup

Shurup antigripal për fëmijë 100 ml
243.00 L
Shtoje në shportë

Tylol Hot D

Medikament OTC që trajton simptomat e gripit Kuti x 12 bustina
535.00 L
Shtoje në shportë

Tylol Hot bustina

Antigripal në formën e bustinave, për të rritur Paketim x 12 bustina
555.00 L
Shtoje në shportë

Snup 0.1% spraj nazal (xylometazolinë)

Spraj nazal dekongjestionant 10 ml
421.00 L
Shtoje në shportë

Rhinostop Tableta

Antigripal për të rritur në formën e tabletave
389.00 L
Përzgjidhni mundësi
Rhinostop shurup FarmaOn.al

Rhinostop shurup

Shurup antigripal për fëmijë mbi 6 vjeç 100 ml
291.00 L
Shtoje në shportë

Snup 0.5% spraj nazal (xylometazolin)

Spraj nazal dekongjestionant 10 ml
387.00 L
Shtoje në shportë
OledroHot FarmaOn.al

Oledro Hot bustina

Antigripal për të rritur në formën e bustinave Kuti x 12 bustina
538.00 L
Shtoje në shportë

Lekadol Combo 500 mg + 12.2 mg (paracetamol, phenylephrine hydrochloride)

Medikament OTC me veprim analgjezik, antipiretik dhe dekongjestionant Kuti x 20 bustina
687.00 L
Shtoje në shportë