info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Pagesa të sigurta
Pagesa të sigurta

Paguaj në dorëzim & më kartë
debiti/krediti.

Suport i dedikuar
Suport i dedikuar

Nga farmacistë me përvojë.

Transporti falas
Transporti falas

Për porosi me vlerë mbi
4000 lekë në Shqipëri.

Produkte të rinj

Mbi 200 produkte të rinj çdo muaj të disponueshëm për ju

Contour Plus Strips

Fisha për aparat glicemie

L1,250.00L2,500.00
Contour Plus Blood Glucose Monitoring System

Aparat për matjen e glicemisë Contour Plus

L500.00
I-Health Push Smart Blood Pressure Wrist Monitor

Aparat elektronik kyçi për matjen e presionit të gjakut

L7,000.00
I-Health Start BPW Blood Pressure Wrist Monitor

Aparat elektronik kyçi për matjen e presionit të gjakut

L5,500.00
I-Health View Smart Blood Pressure Wrist Monitor

Aparat elektronik kyçi për matjen e presionit të gjakut

L11,000.00
I-Health Track Smart Blood Pressure Monitor

Aparat elektronik krahu për matjen e presionit të gjakut

L7,500.00

Blog-u ynë

Këshilla për një jetë të shëndetshme

Arsyet përse kemi vonesë menstruacionesh

Gusht 20, 2019

Për disa femra, menstruacionet janë të rregullta e të përpikta si ora, ndërsa për disa të tjera janë të paparashikueshme dhe mund të vijnë papritur....

Më Shumë
Multivitaminat gjatë shtatzënisë

Gusht 8, 2019

Multivitaminat gjatë shtatzënisë   Rëndësia e ushqyerjes së duhur gjatë shtatzënisë nuk mund të anashkalohet. Një dietë e ekuilibruar ushqimore është mënyra më e mirë,...

Më Shumë