info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Zbulo ofertat e pranverës | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim ose me kartë debiti/krediti

  • Zbulo ofertat e pranverës | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim ose me kartë debiti/krediti

  • Zbulo ofertat e pranverës | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim ose me kartë debiti/krediti

Dërgesa dhe transporti

FarmaOn realizon dërgesa në të gjithë territorin e Shqipërisë dhe në Kosovë.

FarmaOn realizon dërgesa në të gjithë territorin e Shqipërisë dhe në Kosovë.

Transporti në Tiranë realizohet nga FarmaOn ndërsa në rrethe të tjera të Shqipërisë dhe Kosovë realizohet nëpërmjet postës së shpejtë FEDEX

Nga momenti i marrjes së kërkesës, porosia përgatitet dhe dërgohet brenda harkut kohor prej 24 orësh në Tiranë, 48 orësh në qytetet e tjera në Shqipëri dhe brenda 7 ditësh në Kosovë (duke përjashtuar të dielën, ditët e festave zyrtare dhe rastet kur, për shkaqe madhore është i pamundur respektimi i këtyre afateve kohore).

Transporti është FALAS për çdo porosi mbi 4000 L brenda territorit të Shqipërisë.
Për porosi me vlerë më të ulët çmimi i transportit është si më poshtë: