info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Pharmaguida Bimbovit Fluor Drops

Çmimi:L1,100.00

Integrator me fluor për fëmijë 30ml

Stock: 5 in stock

Additional information

Përshkrimi

Integrator me fluor dhe vitamina, që përdoret kryesisht për të parandaluar kariesin dentar.
Nuk zëvëndëson dietën ushqimore.
Nuk këshillohet marrja e produkteve me bazë fluori kur përqëndrimi i tij në ujin e pijshëm është mbi 0.7mg/l.
Nuk rekomandohet te individët që janë të ndjeshëm ndaj ndonjërit prej përbërësve të formulimit.
Nuk duhet të tejkalohen dozat e rekomanduara ditore.
Produkti ruhet në vend të freskët, të thatë, i mbrojtur nga drita.

Përdorimi

Tunde para çdo përdorimi.
Rekomandohet të merren 6 pika në ditë.

Përbërësit

Fluoro 0,25 mg
Vitamina D3 7,5 µg (400 U.I.)
Acido Folico 100 µg
Vitamina PP 9 mg
Vitamina B2 0,8 mg
Vitamina B1 0,6 mg
Vitamina B12