info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

Vagostabyl tableta

Çmimi:675.00 L

Medikament OTC me efekt qetësues dhe sedativ
Kuti x 40 tablets

Stock: Ka stok

SKU: 000239
Etiketa: , ,

Informacion shtesë

Action

Brand

Formulimi

Masa

40 tableta

Suitable For

Grupi farmakoterapeutik: Fitoterapi dhe elementë minerale me efekt sedativ.
Indikimet terapeutike: Ky bar është një relaksant i lehte.

Rekomandohet:
• për përdorim tek të riturit, për të reduktuar ankthin në rast perceptimi të rritjes së rrahjeve të zemrës (palpitacioneve), kur sëmundja kardiake është e përjashtuar.
• për përdorim tek të rriturit dhe fëmijët, ne rast çrregullimesh të lehta të gjumit.

Nëse mjeku/mjekja juaj ju ka informuar se jeni intolerant ndaj disa sheqernave, kontaktoni me të para se të merrni këtë bar.
Asnjëherë mos përdorni Vagostabyl tabletë të veshur nëse keni mbindjeshmëri ndaj perbërësve të këtij formulimi.

Shtatzënia dhe ushqyerja me gji
Preferohet të mos përdoret ky bar gjatë shtatzënisë. Nëse zbuloni se jeni shtatzënë gjatë trajtimit me këtë bar, konsultohuni me mjekun tuaj, pasi vetëm ai mund të vendosë nëse do vazhdojë të përdoret apo jo.
Ky bar nuk duhet të perdoret gjatë ushqyerjes me gji.

Nëse keni marrë më shumë sesa duhet tableta Vagostabyl mund të shfaqen simptomat e mëposhtme:
• të përziera,
• të vjella,
• urinim i shtuar,
• etje e shtuar,
• kapsllëk,
• në raste të rënda çrregullime të ritmit të zemrës.
Nëse këto raste këshillohuni me mjekun tuaj.

Përpara përdorimit të këtij medikamenti lexoni me kujdes fletëudhëzuesin e pranishëm në paketim, pasi ai përmban një informacion më të detajuar.
Për çdo paqartësi këshillohuni me mjekun ose farmacistin tuaj.

Rekomandohen dozat e mëposhtme
Të rriturit: Në rast palpitacionesh: 2 tableta 1 deri 3 herë në ditë para ngrënies.
Në rast të çrregullimeve të lehta të gjumit: 2 tableta me darkën, 2 tableta para gjumit.
Për fëmijët mbi 6 vjeç: 1 tabletë me darkën, 1 tabletë para gjumit.
Forma e tabletës nuk është e pershtatshme për fëmijët nën 6 vjeç.
Kohëzgjatja e trajtimit:
Trajtimi nuk duhet të zgjatet pa miratimin e mjekut.

Active substances:
Dry hydroalcoholic hawthorn
extract. 50.00 mg
Dry hydroalcoholic lemon
balm extract. 45.00 mg
Calcium lactate pentahydrat………50.00 mg
Magnesium thiosulf.ac…..………….10.00 mg
For one coated tablet.

Other components:
Povidone K 30, lactose monohydrate, microcristalline cellulose (Avicel PH 101), anhydrous colloidal silica, corn starch, talc, magnesium stearate.
Coating: sepifilm SN, talc, sucrose, gelatin, arabic gum, Orange Yellow S (E110), OPAGLOSS 6000.

Lista e përbërësve përditësohet vazhdimisht. Ju lutemi referojuni përbërësve të shënuar në paketimin e produktit.