info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Doppelherz Magnesium Calcium D3

Çmimi:L1,150.40

Magnez, kalcium dhe vitaminë D3 për kockat dhe muskujt 40 tableta

Stock: 2 in stock

Additional information

Përshkrimi

Marrja e rregullt e kalciumit dhe magnezit ndihmon për një sistem muskulor dhe skeletik të shëndetshëm dhe si pasojë për një fizik të fortë.

Kalçiumi është minerali që depozitohet në kocka, duke ndikuar në mirëmbajtjen e tyre dhe luan rol në transmetimin e impulseve nervore.

Magnezi mbështet metabolizmin e energjisë dhe ka një ndikim pozitiv në sistemin nervor dhe atë muskular.

Vitamina D shërben për fiksim më të mirë të kalciumit në kocka.

Pa gluten. Pa laktozë.

Përdorimi

Një tabletë në ditë, pas ushqimit, e shoqëruar me ujë.

Përbërësit

Calcium carbonate, magnesium oxide, microcrystalline cellulose filler, antidegradants fatty acids, carboxymethylcellulose anticaking agents, hydroxypropylmethylcellulose antiperspirant, talc release agent, polyvinylpyrrolidone filler, fatty acid magnesium salt releasing agents, titanium dioxide coloring agent, hydroxypropylcellulose coating agent, coconut oil, cholecalciferol

 

Përbërësit

Sasia për 1 tabletë (doza ditore)

magnesium

250 mg
calcium

450 mg

Vitamin D

10 μg