info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Doppelherz A – Z Multivitaminë

Çmimi:L1,299.90

Vitamina dhe minerale për mirëqenien mendore dhe fizike 30 tableta

Stock: 4 in stock

Additional information

Përshkrimi

Ky produkt përmban një spektër të gjerë vitaminash dhe shtesash minerale nga A në Zink.

Plotëson nevojat e organizmit për lëndët që mungojnë në dietën ushqimore ose janë në sasi të pamjaftueshme, duke ndikuar pozitivisht në ekulibrin fiziologjik, që i duhet organizmit për të funksionuar normalisht.

Tabletat aktive DEPOT çlirojnë në mënyrë graduale lëndët vepruese duke mundësuar asimilim më të mirë të mikronutrientëve.

Pa gluten. Pa laktozë.

Përdorimi

Një tabletë në ditë, pas ushqimit, e shoqëruar me ujë. Për të rritur dhe fëmijë mbi 10 vjeç.

Përbërësit

Calcium phosphate, Lactose monohydrate, L-Ascorbic acid (Vitamin C), Hydroxypropyl methyl cellulose, Magnesium oxide, Starch,DL-alpha-Tocopheryl acetate (Vitamin E), Zinc gluconate, Silica, Long-chain partial glycerides, Mono- and diglycerides of fatty acids, Potassium citrate, Nicotinamide (Niacin), Calcium-D-pantothenate, Calcium salts of fatty acids, Polyvinylpyrrolidone, Shellac, Titanium dioxide, Ferrous fumarate, Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6), Retinyl acetate (Vitamin A), Talc, Thiamin mononitrate (Vitamin B1), Riboflavin (Vitamin B2), Cyanocobalamin (Vitamin B12), Manganese sulphate, Cupric sulphate, Cholecalciferol (Vitamin D), Glycerol, Iron oxide, Water, Polysorbate 80, Pteroylmonoglutamic acid (Folic acid), Phytomenadione (Vitamin K), Potassium iodide, Chromium-(III)-chloride, D-Biotin, Sodium molybdate, Sodium selenate

Përbërësit Sasia për 1 tabletë (doza ditore)
Vitamin A 800 µg
Biotin 100 µg
Vitamin B1 3,5 mg
Vitamin B2 4 mg
Vitamin B6 5 mg
Vitamin B12 2,5 µg
Vitamin C 150 mg
Vitamin D 5 µg
Vitamin E 24 mg
Folic acid 450 µg
Vitamin K 20 µg
Niacin 18 mg
Pantothenic acid 12 mg
Calcium 120 mg
Magnesium 57 mg
Chloride 0,9 mg
Chromium 25 µg
Iron 2,1 mg
Iodine 100 µg
Potassium 10 mg
Copper 0,9 mg
Manganese 0,9 mg
Sodium 0,1 mg
Molybdenum 20 µg
Phosphorous 92 mg
Selenium 10 µg
Zinc 5 mg