info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

Holle Birchermuesli with Fruits Demeter

Çmimi:L250.00

Pure me drithëra dhe fruta për fëmijë mbi 8 muaj. 220 g.

Stock: In stock

Additional information

Brand

Suitable For

Lactose Gluten

Përshkrimi

Pure për fëmijë mbi 8 muaj, kombinim i drithërave me fruta të ndryshme.
Pa vezë, pa laktozë, pa proteina të qumështit, pa maja, pa sheqer të shtuar, pa kripë, pa gluten.
Me çertifikim Demeter.

Përdorimi

Ngrohet para përdorimit. Fillohet ushqimi me dy-tre lugë dhe gradualisht çdo ditë shtohet sasia, derisa arrin në një kavanoz të plotë.
Kavanozi i hapur ruhet në frigorifer, deri në dy ditë pas hapjes.

Përbërësit

Water, fruits 38 % (apple* 10 %, apricot* 8 %, banana** 7 %, apple juice concentrate** 7 %, pear*
6 %), oatflakes* 4 %, sultanas** 4 %, rice semolina**, lemon juice concentrate**