info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Zbulo ofertat e pranverës | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim ose me kartë debiti/krediti

  • Zbulo ofertat e pranverës | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim ose me kartë debiti/krediti

  • Zbulo ofertat e pranverës | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim ose me kartë debiti/krediti

Kategoritë

Showing 1–20 of 27 results

Milupa Milk Cereal Semolina 6m+

Krem me drithin semolinë dhe qumësht 250 g
550.00 L
Shtoje në shportë

Hipp Fruit & Cereals

Pure me mollë, banane dhe biskota fëmijë mbi 4 muaj 125 g
250.00 L
Shtoje në shportë

Hipp Organic Milk & Cereals Fine Fruits

Pure organike me fruta dhe qumësht për bebe nga mosha 6 muajsh 250 g
500.00 L
Shtoje në shportë

Hipp Organic baby cereal 100 % rice

Pure orizi organike për bebe mbi 4 muaj 200 g
500.00 L
Shtoje në shportë

Hipp Organic baby cereal Multi Grain 6 m+

Pure me drithëra organike për bebe mbi 6 muaj 200 g
500.00 L
Shtoje në shportë

Hipp Good Night Fine Apple 4 m+

Pure organike me mollë, drithëra dhe qumësht për bebe mbi 4 muaj 250 g
500.00 L
Shtoje në shportë

Holle Bio Organic Panda Peach Pouch Peach, Apricot, Banana with Spelt 8m+ Demeter

Pure me dardhë, kajsi, banane dhe grurë për fëmijë mbi 8 muaj.
250.00 L
Shtoje në shportë

Holle Bio Organic Crunchy Snack Millet

Patatina me mel për fëmijë mbi 8 muaj. 25g.
200.00 L
Shtoje në shportë

Holle Bio Organic Crunchy Snack Millet Mango

Patatina me mel dhe mango për fëmijë mbi 8 muaj. 25g.
260.00 L
Shtoje në shportë

Holle Birchermuesli with Fruits Demeter

Pure me drithëra dhe fruta për fëmijë mbi 8 muaj. 220 g.
250.00 L
Shtoje në shportë

Holle Organic Milk Cereal with Millet

Drithëra me qumësht dhe me mel për fëmijë mbi 6 muaj. 250g.
650.00 L
Shtoje në shportë

Holle Mais and Tapioca

Drithëra me misër dhe tapioka për fëmijë mbi 4 muaj. 250g.
750.00 L
Shtoje në shportë

Holle Organic Millet Porridge

Drithëra me mel, për fëmijë mbi 4 muajsh. 250g.
650.00 L
Shtoje në shportë

Holle Organic Baby Mini Rusks 8m+ Demeter

Mini-feta buke të thekura organike, për fëmijë mbi 8 muaj.
550.00 L
Shtoje në shportë

Holle Organic Junior Muesli Multigrain with Fruit 10m+ Demeter

Drithëra organike me fruta për fëmijë mbi 10muaj. 250g .
650.00 L
Shtoje në shportë

Holle Organic Junior Muesli Multigrain with Cornflakes 10m+ Demeter

Drithëra për fëmijë mbi 10 muaj. 250g .
650.00 L
Shtoje në shportë

Holle Organic Baby Muesli Porridge 6m+ Demeter

Pure organike me drithëra dhe fruta, për fëmijë mbi 6 muaj. 250g.
650.00 L
Shtoje në shportë

Holle Organic 3-Grain Porridge 6m+

Pure Organike me 3 drithëra për fëmijë mbi 6 muaj. 250g.
650.00 L
Shtoje në shportë

Holle Organic Spelt Porridge 6m+ Demeter

Pure organike me miell integral për fëmijë mbi 6 muajsh. 250 g.
600.00 L
Shtoje në shportë

Holle Organic Rice Porridge from 6m

Pure organike me oriz për fëmijë nga 6 muaj. 250g.
650.00 L
Shtoje në shportë