info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

BetterYou DLux D+ K2 3000UI-75mcg Oral Spray

Çmimi:1,880.00 L

Formulim në formë spraji për kocka të shëndetshme dhe imunitet të fortë

15 ml

Stock: Ka stok

Informacion shtesë

Action

Brand

Formulimi

Masa

15 ml

Suitable For

Lactose Gluten

Vitamina D ndihmon në:

  • përthithjen e kalçiumit,
  • ruajtjen e kockave dhe dhëmbëve të shëndetshëm,
  • pasjen e një sistemi të shëndetshëm imunitar dhe kontribuon në funksionimin normal të muskujve.

Vitamina D dhe vitamina K2 punojnë në mënyrë sinergjike me njëra-tjetrën për të siguruar që kalçiumi të drejtohet jashtë arterieve dhe në kocka ku ndihmon në përmirësimin e densitetit të kockave. Pa sasi të mjaftueshme të K2 mund të ndodhë kalçifikim i kockave.

BetterYou DLux është formuluar për të arritur një shpërndarje optimale të vitaminave D dhe K2.

Kjo lejon që formulimi të hyjë shpejt në qarkullimin e gjakut dhe përthithja të jetë sa më optimale.

Suplementet ushqimorë nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore.
Të mbahet larg fëmijëve.

Tundeni flakonin përpara çdo përdorimi.

Spruconi disa herë derisa solucioni të fillojë të dalë.

3 spray = 3000UI vitaminë D + 75 mcg vitaminë K2.

Aplikoni 3 spraje në ditë, në gojë, në mënyrë ideale në brendësi të faqes.

Nuk ka nevojë të merret me ushqim ose ujë.

Mund të merret në çdo kohë të ditës.

Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar.

 

Water, diluent (xylitol), emulsifiers (acacia gum and sunflower lecithin), menaquinone-7 (vitamin K2), acidity regulator (citric acid), preservative (potassium sorbate), flavouring (natural peppermint oil), cholecalciferol (vitamin D3), antioxidant (DL-α-tocopheryl acetate [vitamin E]).

Lista e përbërësve përditësohet vazhdimisht. Ju lutemi referojuni përbërësve të shënuar në paketimin e produktit.