info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Tecnopharma Flurolin D3 Drops

Çmimi:L900.00

Vitaminë D3 dhe fluor për fëmijë 30ml

Stock: 4 in stock

Additional information

Përshkrimi

Formulim me pika për bebe dhe fëmijë.
Integrator që kombinon vitaminën D me fluorin dhe përdoret:
-për mirëmbajtjen e dhëmbëve;
-për parandalimin e kariesit dentar;
-për forcimin e kockave.
Vitamina D3 ndihmon në përthithjen e kalçiumit dhe fosforit nga organizmi.
Nuk këshillohet marrja e produkteve me bazë fluori kur përqëndrimi i tij në ujin e pijshëm është mbi 0.7mg/l.
Nuk rekomandohet te individët që janë të ndjeshëm ndaj ndonjërit prej përbërësve të formulimit.
Nuk duhet të tejkalohen dozat e rekomanduara ditore.
Produkti ruhet në vend të freskët, të thatë, i mbrojtur nga drita.

Përdorimi

Tunde para çdo përdorimi.
Për fëmijët 0-2 vjeç rekomandohen 8 pika (0.5ml) në ditë.
Për fëmijët 2-4 vjeç rekomandohen 16 pika (1ml) në ditë.
Pikat mund të jepen siç janë ose të tretura në pak ujë.
Nuk rekomandohet të treten në qumësht ose kos.

Përbërësit

Përbërësit kryesorë aktivë:
-fluor;
-vitamin D3.