info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

Kategoritë

Showing all 30 results

Sale!
-10%

Esi Aloe Fresh Dentifricio in Gel Menta Crystal

Pastë dhëmbësh me aloe vera dhe aromë mente 100 ml
L500.00 L450.00 -10%
Add to cart
Sale!
-10%

Esi Aloe Fresh Dentifricio in Pasta con Microgranuli

Pastë dhëmbësh zbardhuese 100 ml
L500.00 L450.00 -10%
Add to cart
Sale!
-10%

Esi Aloe Fresh Smile Dentifricio in Gel con Microsfere

Pastë dhëmbësh në formë xheli me origjine 100% natyrale dhe veprim që zgjat në kohë 100 ml
L500.00 L450.00 -10%
Add to cart
Sale!
-10%

Esi Aloe Fresh Whitening Dentifricio in Gel

Pastë dhëmbësh natyrale zbardhuese 100 ml
L500.00 L450.00 -10%
Add to cart
Sale!
-10%

Now Xyli White Cinnafresh Toothpaste Gel

Pastë dhëmbësh pa fluor për të rritur dhe fëmijë mbi 2 vjeç Paketim x 181g
L880.00 L792.00 -10%
Add to cart
Sale!
-10%

Now Xyli White Kids Toothpaste Gel

Pastë dhëmbësh për fëmijë mbi 2 vjeç Paketim x 85g
L650.00 L585.00 -10%
Add to cart
Sale!
-10%

Now Xyli White Platinum Toothpaste Gel with Baking Soda

Pastë dhëmbësh pa fluor për të rritur dhe fëmijë mbi 2 vjeç Paketim x 181g
L880.00 L792.00 -10%
Add to cart

Now XyliWhite Coconout Toothpaste

Pastë dhëmbësh pa fluor për të rritur dhe fëmijë mbi 2 vjeç Paketim x 181g
L920.00
Add to cart

Splat Active Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh për gingiva të shëndetshme dhe kujdes kompleks 100 ml
L540.00
Add to cart

Splat Aromatherapy Bio-active toothpaste

Splat pastë dhëmbësh për një mbrojtje komplekse dhe kujdes gjatë natës 100ml
L540.00
Add to cart

Splat Baby Natural Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh për bebe 0-3 vjeç me shije molle dhe banane 40 ml
L650.00
Add to cart

Splat Biocalcium Bio-active Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh për riparim dhe zbardhim të smaltit 100ml
L540.00
Add to cart

Splat Blackwood Whitening Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh e zezë me efekt zbardhues që siguron një freski maksimale 75ml
L1,040.00
Add to cart

Splat Dream Whitening Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh për një zbardhje të butë dhe përforcim të dhëmbëve të ndjeshëm 75ml
L860.00
Add to cart

Splat Extreme White Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh për një zbardhje ekstreme dhe të shpejtë të dhëmbëve 75ml
L1,100.00
Add to cart

Splat Ginger-Warming Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh me xhinxher për një freski të qëndrueshme në gojë 75ml
L860.00
Add to cart

Splat Gold Whitening Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh e pasur me grimca ari dhe pluhur diamanti me një efekt zbardhues që zgjat 75ml
L1,400.00
Add to cart

Splat Green Tea Bio-Active Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh me ekstrakte të çajit jeshil për mbrojtje nga kariesi dhe gingiva të shëndetshme 100ml
L860.00
Add to cart

Splat Junior So Buble Gum Toothpaste

Pastë dhëmbësh për fëmijë 6-11 vjeç
L650.00
Add to cart

Splat Kids Natural Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh për fëmijë 2-6 vjeç me shije luleshtrydhe-qershi 50ml
L650.00
Add to cart

Splat Lavendersept Bio-active Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh e pasur me vajra esenciale 99% natyrale 75ml
L540.00
Add to cart

Splat Likvum-Gel Bio-active Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh në formë xheli për mbrojtjen nga formimi I pllakave dentare (gurëzave)
L860.00
Add to cart

Splat Maximum Bio-Active Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh për një freski maksimale dhe zbardhje të butë të smaltit 100ml
L860.00
Add to cart

Splat Medical Herbs Bio-active Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh për kujdes kompleks me bimë medicinale 100ml
L540.00
Add to cart

Splat Nordic Berries Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh organike me boronicë të zezë për mbrojtjen e smaltit të dhëmbëve dhe përforcim të mishit të dhëmbëve 75 ml
L1,100.00
Add to cart

Splat Organic Strengthening Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh organike për dhëmbë shumë të ndjeshëm 75ml
L860.00
Add to cart

Splat Sea Minerals Whitening Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh organike me kripëra minerale detare me efekt zbardhues 75 ml
L860.00
Add to cart

Splat Sensitive Bio-active Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh për dhëmbë të ndjeshëm dhe riparim të smaltit 100ml
L540.00
Add to cart

Splat Ultracomplex Bio-Active Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh zbardhuese për dhëmbë të ndjeshëm 100ml
L540.00
Add to cart

Splat White Plus Bio-active Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh me efekt zbardhues dhe mbrojtëse e smaltit 100ml
L540.00
Add to cart