info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

PLAYBOY MICROTHIN CONDOMS

Çmimi:300.00 L

Kondom të hollë.
3 copë

Stock: S’ka stok

SKU: PB016
Etiketa: ,

Informacion shtesë

Action

Brand

Formulimi

Masa

3 copë

Material

Specific For

Suitable For

Kondomë me gomë natyrale e cila merret direkt nga pyjet-në fabrikë, duke eliminur kështu shtimin e kimikateve të panevojshme.
Kondomi më i hollë i disponueshëm (0.03 mm i hollë).
Pa nitrosaminë.
Meqenëse ky kondom përmban lubrifikant i cili nuk përmban ujë, ai nuk thahet kurrë, kështu që mbetet i lëmuar dhe i mëndafshtë gjatë gjithë kohës.

Çdo kondom është i testuar në mënyrë elektronike dhe përputhet me standardet e BE-së, MB-së dhe ndërkombëtare.
Kondomët Playboy testohen gjithashtu për Bio-Pajtueshmëri sipas ISO 10993.
Të testuar për rrjedhje nëpërmjet testimit “Electrolyte ëater Testing Equipment”.

Prezervativët janë një mënyrë për të parandaluar sëmundjet seksualisht të transmetueshme dhe shtatzënitë e padëshiruara, kur përdoren sipas udhëzimeve.

Çdo kondom është vetëm për një përdorim.
Hapni me kujdes ambalazhin pa e dëmtuar atë.
Para çdo kontakti seksual vendosni kondomin në kokën e penisit, në gjëndje ereksioni dhe çmbështilleni me kujdes deri në bazën e penisit.
Menjëherë pas ejakulacionit, hiqeni me kujdes kondomin.