info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Playboy Lubricated 3 in 1 Condoms

Çmimi:L200.00L300.00

Kondomë me veprim të trefishtë  
Clear


SKU: PB007
Tags: , ,

Additional information

Masa

3 copë, 6 copë

Përshkrimi

Kondomë të dizenjuar, për të rritur kënaqësinë e përftuar nga të dy partnerët gjatë marrëdhënies seksuale. Ka një strukturë kokrrizore të veshur me silikon, që luan rolin e lubrifikuesit. Të testuar elektronikisht. Të testuar nga ISO. I nënshtrohen testimit për nitrozamina dhe proteina. Të testuar për rrjedhje mes ”Electrolyte Water Testing Equipment”. Mbrojnë nga sëmundjet seksualisht të transmetueshme dhe shtatzënitë e padëshiruara.

Përdorimi

Çdo kondom është vetëm për një përdorim.

Hapni me kujdes ambalazhin. Mos përdorni thonjtë e thonjve, dhëmbët ose ndonjë gjë që mund të dëmtojë kondomin.

Para aktit seksual vendosni kondomin në kokën e penisit në gjendje ereksioni dhe çmbështilleni me kujdes deri në bazën e penisit.

Menjëherë pas ejakulacionit, hiqeni me kujdes kondomin, ndërsa penisi është akoma në gjendje ereksioni.