info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

Holle Bio Organic Panda Peach Pouch Peach, Apricot, Banana with Spelt 8m+ Demeter

Çmimi:L250.00

Pure me dardhë, kajsi, banane dhe grurë për fëmijë mbi 8 muaj.

Stock: In stock

Additional information

Brand

Suitable For

Lactose Gluten

Përshkrimi

Me rritjen e fëmijës ingredientët që bëhen pjesë e dietës së tyre ushqimore janë më të shumtë.
Në moshën 4 mujore nisen puretë më fruta, dhe me kalimin e kohës fillon të jepen kombinime të frutave me drithëra.
Një prej tyre që fillohet kur fëmija ka mbushur 8 muaj është pureja që kombinon kajsinë, bananen dhe dardhën me grurë.
Pa vezë, pa laktozë.
Me çertifikim Demeter.

Përdorimi

Përdorni një lugë për të ushqyer fëmijët tuaj.
Mund të ruhet në frigorifer deri në dy ditë pas hapjes.

Përbërësit

Peach * 40%, apricot * 25%,
banana * 33%, spelt * 2%