info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

Holle Apple and Plum 6m+ Demeter

Çmimi:L300.00

Pure me mollë dhe kumbull për fëmijë mbi 6 muaj. 190g .

Stock: In stock

Additional information

Brand

Suitable For

Lactose Gluten

,

Përshkrimi

Puretë e frutave Holle përgatiten me fruta natyrale, me përqindje të ulët aciditeti.
Përgatitja bëhet në mënyrë të tillë, që mos humbasë aroma e frutave dhe të mos u shtohet sheqer shtesë.
Si fillim nisen puretë që kanë një frut, më pas kalohet te kombinimet e frutave të ndryshme, si për shembull te kombinimi i mollës me kumbullën.
Pa gluten, pa laktozë, pa vezë, pa ëmbëlsues.
Pa kripë, pa proteina të qumështit, pa maja.
Me çertifikim Demeter.

Përdorimi

Ngrohet para përdorimit. Fillohet ushqimi me dy-tre lugë dhe gradualisht çdo ditë shtohet sasia, derisa arrin në një kavanoz të plotë.
Kavanozi i hapur ruhet në frigorifer, deri dy ditë pas hapjes.

Përbërësit

Apple* 55 %, water,
plum**15 %, apple juice
concentrate** 10 %, rice semolina**, black currant juice concentrate**, lemon juice concentrate**