info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

Holle Apple and Peach 4m+ Demeter

Çmimi:L300.00

Pure me mollë dhe pjeshkë për fëmijë mbi 4 muaj. 190g .

Stock: In stock

Additional information

Brand

Suitable For

Lactose Gluten

,

Përshkrimi

Puretë e frutave Holle përgatiten me fruta natyrale, me përqindje të ulët aciditeti.
Përgatitja bëhet në mënyrë të tillë, që mos humbasë aroma e frutave dhe të mos u shtohet sheqer shtesë.
Si fillim nisen puretë që kanë një frut, më pas kalohet te kombinimet e frutave të ndryshme, një prej të cilave është kombinimi i mollës me pjeshkën, një shije kjo tepër e pëlqyeshme.
Pa gluten, pa laktozë, pa vezë, pa ëmbëlsues.
Pa kripë, pa proteina të qumështit, pa maja.
Me çertifikim Demeter.

Përdorimi

Ngrohet para përdorimit. Fillohet ushqimi me dy-tre lugë dhe gradualisht çdo ditë shtohet sasia, derisa arrin në një kavanoz të plotë.
Kavanozi i hapur ruhet në frigorifer, deri dy ditë pas hapjes.

Përbërësit

Apple* 43 %, water,
peach*21 %, apple juice concentrate** 6 %, rice semolina**