info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

HiPP Organic Fruit Dessert

Çmimi:L200.00

Pure me fruta të ndryshme për fëmijë mbi 4 muaj
125 g

Stock: In stock

Additional information

Masa

125 g

Brand

Formulation

Specific For

Lactose Gluten

Përshkrimi

Pas muajit të katërt fëmijët fillojnë të mos ngopen vetëm me qumësht. Hipp ofron për fëmijët pure me shije të larmishme.

Një prej tyre është pureja me mollë, ananas, portokall, kajsi dhe pjeshkë.

• Pa sheqer shtesë.
• Nuk përmban gluten.
• Prodhim organik.
• Acidi askorbik në formën e vitamin C gjendet tek frutat.
• Mbyllje hermetike e kapakut me vakum.
• Nga 4 muajsh.

Përdorimi

Të përdoret si vakt i plotë. Ngroheni puren në banjo mari,  përziejeni dhe kontrolloni temperaturën.
Pas hapjes të ruhet në frigorifer dhe të konsumohet ditën tjetër. Përdoret për fëmijë nga muaji i 4.

Përbërësit

fruta* 100% (mollë*, kajsi*, pjeshka*, ananas*)