info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

Hipp Apple in Carrots

Çmimi:L200.00

Pure molle dhe karrotë për fëmijë mbi 4 muaj 125 g

Stock: In stock

Additional information

Masa

125 g

Brand

Formulation

Specific For

Lactose Gluten

Përshkrimi

Pas muajit të katërt fëmijët fillojnë të mos ngopen vetëm me qumësht. Hipp ofron për fëmijët pure me shije të larmishme.

Një prej tyre është pureja me mollë dhe karrota.
• Nuk përmban gluten
• Prodhim organik
• Pa konservantë, aromatizues, ngjyrues dhe trashës.
• Mbyllje hermetike e kapakut me vakum

• Nga 4 muajsh.

Përdorimi

Të përdoret si ëmbëlsirë ose si ushqim shtesë.

Pas hapjes të ruhet në frigorifer për 3 ditë.

Përbërësit

karrotë*65%, mollë* 35%