[email protected]

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • 1 QERSHOR OFERTA | …vetëm pak ditë | **OFERTË e limituar | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

  • 1 QERSHOR OFERTA | …vetëm pak ditë | **OFERTË e limituar | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

  • 1 QERSHOR OFERTA | …vetëm pak ditë | **OFERTË e limituar | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

GIFT CARD

Çmimi:2,000.00 L20,000.00 L

Choose your image

  • fArmaOn gift card

Set an amount

Delivery info

RECIPIENT INFO
YOUR INFO
SKU: GIFT-CARD
Etiketë:

Informacion shtesë

Përshkrimi

Dëshiron t’i bësh dikujt një dhuratë speciale, por pa e kufizuar në zgjedhje?

FarmaOn Gift Card është zgjidhja ideale.

Zgjidh kartën me shumën që do të shpenzosh, vendos email-in e personit që do t’ia dhurosh dhe dedikimin tënd special për të.


FarmaOn Gift Card është një kartë digjitale dhuratë, që i dërgohet me email personit të cilit i dhurohet në adresën e përcaktuar nga blerësi. Ajo është një kupon blerje, kredia e të cilit mund të shpenzohet brenda 12 muajve nga blerja. Nuk mund të shndërrohet në para as pjesërisht dhe nuk mund të zëvendësohet në rast humbjeje ose vjedhjeje. E vlefshme vetëm për blerje në dyqanin online FarmaOn.al. Vlefshmëria 12 muaj.


Informacion për marrësin e FarmaOn Gift Card

Nëse blerja juaj tejkalon shumën në kartën e dhuratës, ju mund të paguani pjesën e mbetur të vlerës, duke përdorur një nga mënyrat e pagesës që FarmaOn ofron.

Nëse blerja juaj është e një vlere më të vogël se shuma në kartën dhuratë, pjesa e mbetur e shumës është e vlefshme dhe mund të shpenzohet për blerje të tjera në FarmaOn.al.

Në qoftë se nuk përcaktohet ndryshe, produktet e blera me kartën dhuratë i nënshtrohen të njëjtës politikë shkëmbimi dhe kthimi si çdo produkt tjetër që tregtohet në FarmaOn.al.

Në rast se ktheni një produkt të blerë me një kartë dhuratë, rimbursimi do të jepet në formën e një rritjeje në bilancin e kartës.