info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Splat White Plus Bio-active Toothpaste

Çmimi:L540.00

Splat pastë dhëmbësh me efekt zbardhues dhe mbrojtëse e smaltit 100ml

Stock: 4 in stock

Additional information

Përshkrimi

Pastë që siguron një zbardhje për dhëmbë te ndjeshëm pa dëmtuar smaltin.
Kombinimi i enzimave papaya me komponentin zbardhues PVP (povidone) bëjnë heqjen e pllakës së grumbulluar dentale dhe pengojnë krijimin e saj.
Jonet e kalçiumit ulin ndjeshmërine e smaltit të dhëmbëve.
Përmban fluor.

Përdorimi

Rekomandohet larja e dhëmbëve dy herë në ditë pas ushqimit.

Përbërësit

Potassium Nitrate, Dicalcium Phosphate Dihydrate, Calcium Pyrophosphate, Pentasodium Triphosphate, Sodium Monofluorophosphate, PVP, Papain.