info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Pharmaguida Bimbovit D3K Drops

Çmimi:L1,200.00

Vitaminë D3 dhe vitaminë K për fëmijë 15ml

Stock: Out of stock

Additional information

Përshkrimi

Integrator i nevojshëm për të plotësuar nevojat ditore me vitaminë D3 dhe me vitaminë K.
Vitamina K është e rëndësishme për formimin e faktorëve, që marrin pjesë në proçesin e koagulimit të gjakut.
Vitamina D3 është e rëndësishmë për kockat, për përthitjen e kalçiumit dhe fosforit dhe për funksionimin normal të sistemit imunitar.
Produkti ruhet në vend të freskët, të thatë, i mbrojtur nga drita.
Nuk duhet të tejkalohen dozat e rekomanduara ditore.

Përdorimi

Tunde para çdo përdorimi.
Rekomandohet të merren 4 pika në ditë.
Pikat hidhen direkt në gojë ose treten në pak qumësht.

Përbërësit

olio di girasole; acidi grassi a corta e media catena; Vitamina K1 (Fillochinone); Vitamina D3 (Colecalciferolo).