info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

Milupa Aptamil First Infant Milk Ready to Feed

Çmimi:L170.00

Qumësht i përgatitur, për fëmijët nga 0-6 muaj. 70ml.

Stock: Out of stock

Additional information

Brand

Përshkrimi

Qumështi i gjirit është qumështi më i përshtatshëm për të porsalindurit. Përmban të gjitha vlerat ushqyese të nevojshme për zhvillimin infantil dhe një sistem imunitar të shëndetshëm.
Në rastin kur ushqyerja me gji nuk është e mundur, ose qumështi i gjirit i pamjaftueshëm, atëherë mund të përdoret qumështi formulë.

Formulim i gatshëm i cili plotëson nevojat ushqyese të fëmijëve dhe forcon sistemin imunitar të tyre.
Nuk ka nevojë për përgatitje, gjë që e bën tepër komod dhe lehtësisht të përdorshëm.

Përdorimi

Hiqet tapa e shishes dhe vendoset koka e biberonit.
Qumështi ngrohet duke u vendosur në një enë me ujë të ngrohtë.
Kontrollohet temperatura para se t’i jepet fëmijës.
Sasia e mbetur pas ushqyerjes mund të përdoret deri një orë pas hapjes.

Përbërësit

Water, Skimmed Milk, Lactose (from Milk), Vegetable Oils (Palm Oil, Rapeseed Oil, Coconut Oil, Sunflower Oil, High Oleic Sunflower Oil), Whey Products (Demineralised Whey, Whey Protein) (from Milk), Galacto-Oligosaccharides (GOS) (from Milk), Emulsifiers (Mono and Diglycerides of Fatty Acids, Soy Lecithin), Fructo-Oligosaccharides (FOS), Fish Oil, Vitamin C, Acidity Regulator (Citric Acid, Potassium Hydroxide), Calcium Phosphate, Potassium Chloride, Potassium Hydrogen Carbonate, Oil from Mortierella Alpina, Calcium Hydroxide, Vitamin E, Potassium Citrate, Sodium Hydrogen Carbonate, Sodium Chloride, Choline Chloride, Sodium Citrate, Taurine, Inositol, L-Phenylalanine, L-Tyrosine, Magnesium Chloride, Magnesium Oxide, Potassium Hydrogen Phosphate, Ferrous Lactate, Zinc Sulphate, Cytidine 5′-Monophosphate, Uridine 5′-Monophosphate Sodium Salt, Vitamin A, Inosine 5′-Monophosphate Sodium Salt, Adenosine 5′-Monophosphate, L-Carnitine, Ferrous Sulphate, Nicotinamide, Pantothenic Acid, Guanosine 5-Monophosphate Sodium Salt, Calcium Carbonate, Sodium Selenite, Copper Gluconate, Riboflavin, Thiamin, Vitamin B6, Vitamin D3 , Copper Sulphate, Manganese Sulphate, Folic Acid, Potassium Iodide, Vitamin K1, Biotin, Vitamin B12