info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Mëposhtë shfaqen të 48 rezultatet.

DR.Grandel Cleansing Milk

Qumësht pastrues për fytyrën
200 ml

L3,300.00
Shto në shportë

Holle Infant Goat Milk Follow On Formula 3

Qumësht dhie për fëmijë mbi 1 vjeç. 400g .

L2,300.00
Shto në shportë

Holle Organic Formula 1 Demeter

Qumësht lope për fëmijë deri në 6 muaj. 400g.

L1,400.00
Shto në shportë

Holle Organic Goat Milk Formula 1

Qumësht dhie për fëmijë deri
në 6 muaj. 400g.

L2,400.00
Shto në shportë

Holle Organic Growing Up Milk 3 Demeter

Qumësht lope për fëmijë mbi 1 vjeç. 600g .

L1,850.00
Shto në shportë

Holle Organic Infant Follow On Formula 2 – Demeter

Qumësht lope për fëmijë nga
6 -12 muajsh. 600g.

L1,850.00
Shto në shportë

Holle Organic Infant Goat Milk Follow On 2 Formula

Qumësht dhie për fëmijë nga
6 muaj deri në një vit. 400g.

L2,300.00
Shto në shportë

Korff Sun Secret Body Lotion SPF 30

Qumësht trupi mbrojtës ndaj diellit
100ml

L3,150.00
Shto në shportë

Korff Sun Secret Body Lotion SPF 50+

Qumësht trupi mbrojtës ndaj diellit
100ml

L3,360.00
Shto në shportë

Korff Sun Secret Sun Lotion Protective and Anti-Age SPF 15

Qumësht trupi mbrojtës ndaj diellit dhe anti-age
100ml

L3,150.00
Shto në shportë

La Roche Posay Anthelios Children Lotion SPF 50+

Qumësht mbrojtës
nga rrezatimi diellor për fëmijë
250ml

L3,500.00
Shto në shportë

La Roche Posay Lipikar Body Milk

Qumësht ushqyes trupi për lëkurë të thatë
400ml

L2,700.00
Shto në shportë

Lierac Double Cleanser Micellar Milk

Qumësht pastrues për çdo lloj lëkure
200ml

L2,500.00
Shto në shportë

Lierac Sunissime Rehidrating Repairing MilkGlobal Anti-Aging

Qumësht trupi riparues dhe hidratues, për aplikim pas ekspozimit në diell.
150ml

L3,500.00
Shto në shportë

Lierac Sunissime SPF 15 Energising Protective Body Milk Global Anti-Aging

Qumësht trupi mbrojtës ndaj diellit SPF 15 hidratues dhe anti-age
150 ml

L3,500.00
Shto në shportë

Lierac Sunissime SPF 30Energising Protective Body Milk Global Anti-Aging

Qumësht trupi mbrojtës ndaj diellit SPF 30 hidratues dhe anti-age
150 ml

L3,500.00
Shto në shportë

Lierac Sunissime SPF 50 Energising Protective Body Milk Global Anti-Aging

Qumësht trupi mbrojtës ndaj diellit SPF 50 hidratues dhe anti-age
150 ml

L4,000.00
Shto në shportë

Milupa Aptamil Anti Regurgitation (A.R.)

Qumësht për fëmijë 0-12 muajsh, që vuajnë nga refluksi. 400g.

L1,600.00
Shto në shportë

Milupa Aptamil Comfort 1

Qumësht për fëmijë 0-6 muajsh që kanë probleme me tretjen. 400g.

L1,600.00
Shto në shportë

Milupa Aptamil Comfort 2

Qumësht për fëmijë 6-12 muaj, që kanë probleme me tretjen. 400g.

L1,500.00
Shto në shportë

Milupa Aptamil First Infant Milk Ready to Feed

Qumësht i përgatitur, për fëmijët nga 0-6 muaj. 70ml.

L170.00
Lexo më shumë

Milupa Aptamil Growing up 4

Qumësht formulë për fëmijë mbi 2 vjeç.

L1,290.00L2,400.00
Zgjidh opsionet

Milupa Aptamil Lactose Free

Qumësht Aptamil pa laktozë, për fëmijë që nga lindja. 400g .

L1,600.00
Shto në shportë

Milupa Aptamil Pregomin Allergy Digestive Care

Qumësht për fëmijë që shfaqin reaksion alergjik ndaj qumështit të lopës. 400g.

L2,800.00
Shto në shportë

Milupa Aptamil Premature

Qumësht Aptamil për
fëmijë që lindin para kohe. 400 g.

L2,200.00
Shto në shportë

Milupa Aptamil Pronutra 1

Qumësht formulë, për fëmijë 0 – 6 muaj.

L1,350.00L2,400.00
Zgjidh opsionet

Milupa Aptamil Pronutra 2

Qumësht formulë për fëmijë nga 6 12 muaj.

L1,350.00L2,400.00
Zgjidh opsionet

Milupa Aptamil Pronutra 3

Qumësht formulë për fëmijë 1 – 2 vjeç.

L1,350.00L2,400.00
Zgjidh opsionet

Mister Baby Cleansing Milk 0m+

Qumësht pastrues për lëkurën e bebes 0m+
250ml

L1,000.00
Shto në shportë

Nutriben AC Digest

Qumësht formulë për të qetësuar simptomat e
kolikave (dhimbjeve të barkut te të porsalindurit).
400 g.

L1,600.00
Lexo më shumë

Nutriben AE Digest 2

Qumësht formulë që
ndihmon tretjen dhe
parandalon konstipacionin. Për fëmijë mbi 6 muajsh.
800g.

L3,000.00
Lexo më shumë

Nutriben AR 1

Qumësht kundër refluksit për fëmijë 0-6 muajsh.
800 g.

L3,100.00
Lexo më shumë

Nutriben AR 2

Qumësht kundër refluksit për fëmijë mbi 6 muajsh.
800 g.

L3,100.00
Lexo më shumë

Nutriben Confort

Qumësht formulë që përmirëson tretjen dhe parandalon konstipacionin. Për fëmijë 0-6 muajsh.
800g.

L3,150.00
Shto në shportë

Nutriben Follow On Pro- α

Qumësht formulë për fëmijë mbi 6 muajsh

L1,300.00L2,500.00
Zgjidh opsionet

Nutriben Growing Up Pro- α

Qumësht formulë për fëmijë mbi 12 muajsh.

L2,350.00
Lexo më shumë

Nutriben Hydrolysed 1

Qumësht me proteina tw hidrolizuara,
antialergjik, pa laktozë për fëmijët nga dita e parë e lindjes deri në 6 muaj.

L2,500.00
Lexo më shumë

Nutriben Hydrolysed 2

Qumësht i hidrolizuar,
antialergjik, pa laktozë për fëmijët mbi 6 muaj.
400 g.

L2,500.00
Lexo më shumë

Nutriben Natal Pro – α

Qumësht formulë, për fëmijë 0-6 muajsh.

L1,400.00L2,600.00
Zgjidh opsionet

Nutriben R.N Low Weight

Qumësht formule për
fëmijë prematurë dhe nën peshë.
400g.

L2,000.00
Lexo më shumë

Nutriben Soya

Qumësht me sojë, pa
laktozë për fëmijët që nga lindja.
400 g.

L2,000.00
Lexo më shumë

Rilastil After Sun Lotion

Qumësht trupi për pas ekspozimit në diell
200ml

L2,100.00
Shto në shportë

Rilastil Daily Care Cleansing Milk

Qumësht pastrues për lëkurë normale dhe të ndjeshme
250ml

L2,100.00
Shto në shportë

Rilastil Dermastil Pediatric Body Milk

Qumësht ushqyes trupi për bebe & fëmijë
400ml

L1,890.00
Shto në shportë

Rilastil Kit Baby Rilastil Sun System Fluid Baby Lotion + Dermastil Pediatric Cleanser -FREE

Emulsion trupi me SPF 50+ për bebe
200ml + Larës për trupin & kokën për bebe 250 ml FALAS

L3,430.00
Shto në shportë

Rilastil Sun System Fluid Baby Lotion

Emulsion trupi me SPF 50+ për bebe
200ml

L3,430.00
Shto në shportë

Rilastil Sun System Lotion SPF 50+

Locion mbrojtës ndaj diellit për lëkurë tepër të ndjeshme
100 ml

L2,600.00
Shto në shportë

Vichy Ideal Soleil Lait Enfant SPF 50+

Qumësht mbrojtës ndaj diellit për fëmijë SPF 50
300 ml

L3,500.00
Lexo më shumë