info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

Holle Bio Organic Pear Pony Pouch Pear, Peach and Raspberries with Spelt 8m+ Demeter

Çmimi:L250.00

Pure me dardhë, pjeshkë, mjedër dhe grurë, për fëmijë mbi 8 muaj.

Stock: In stock

Additional information

Brand

Suitable For

Lactose Gluten

Përshkrimi

Krahas pureve të frutave Holle ofron edhe puretë me kombinime të frutave me drithërat. Një prej tyre është dhe ajo me dardhë, pjeshkë, mjedër dhe grurë.
Pure tepër e imët, paketim pa rrjedhje që siguron një ruajtje të plotë të produktit.
Pa vezë, pa laktozë dhe pa ëmbëlsues.
Me çertifikim Demeter.

Përdorimi

Përdorni një lugë për t’i ushqyer purenë fëmijës suaj, sepse thithja e vazhdueshme direkt nga ambalazhi, mund të shkaktojë prishje të dhëmbëve.
Ruhet në frigorifer deri në dy ditë pas hapjes.

Përbërësit

Pear * 57.5%, peach * 30%,
raspberry ** 10%, spelt * 2.5%