info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

Hipp Organic Juice Multifruit

Çmimi:L200.00

Lëng frutash organik me fruta të ndryshme për fëmijë mbi 4 muaj
200 ml

Stock: In stock

Additional information

Masa

200 ml

Brand

Formulation

Specific For

Lactose Gluten

Përshkrimi

Lëng frutash organik për fëmijë mbi 4 muaj, me fruta të ndryshme.

Burim i mirë vitaminash.

I përshtatshëm për konsum midis vakteve ose kur jeni në lëvizje.

• Nga 4 muaj.
• Pa sheqer të shtuar – ëmbëlsi natyrale nga frutat.
• Pa aromatizues të shtuar.
• E pasur me vitaminë C.
• Pa OMGJ (në përputhje me rregulloren e KE për Bujqësinë Organike).

Përdorimi

Për fëmijë nga muaji i 4.

Tundeni përpara përdorimit.

Mund të përdoret edhe I holluar me ujë në raportin 1:2. Pas hapjes të ruhet në frigorifer dhe të konsumohet brenda3 ditësh.

Përbërësit

lëng frutash* 100% (lëng molle* nga koncentrati I lëngut të mollës, lëng portokalli* nga koncentrati Iëngut të portokallit, lëng ananasi* nga koncentrati I lëngut të ananasit, banane*, mango*) vitamin C.