info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

HIPP Hippis Organic Wild Berries in Apple Peach

Çmimi:L160.00

Pure e lëngshme me fruta pylli, pjeshkë dhe mollë për fëmijë mbi 4 muaj
100 g

Stock: In stock

Additional information

Masa

100 g

Brand

Formulation

Specific For

Lactose Gluten

Përshkrimi

Pure e imët e përftuar nga kombinimi i frutave të pyllit, mollës dhe pjeshkës.

• Pa sheqer të shtuar.
• Nga 4 muajsh.
• Pa gluten.
• Prodhim organik.

Përdorimi

Për fëmijë nga muaji i 4. Pas hapjes të ruhet në frigorifer dhe të konsumohet brenda ditës.

Përbërësit

fruta*100% (mollë* 73%, pjeshkë*16%, boronicë* 6%, mjedër 5%)