info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

Atc çaj për tensionin Bio

Çmimi:L180.00

Përzierje bimore për uljen e tensionit të lartë të gjakut

100 g

Stock: In stock

SKU: ATC02
Tags: ,

Additional information

Brand

Përshkrimi

Bimët e ndryshme mjeksore të këtij çaji, nëpërmjet përbërësve të tyre natyrore dhe aftësive diuretike që kanë, ndikojnë në uljen e tensionit të gjakut,në veçanti, fleta e ullirit, lulja e murrizit, bari i bletës dhe rozmarina rregullojnë qarkullimin e gjakut, fuqizojnë muskulaturën e zemrës dhe ulin presionin e gjakut.
Sherebela është një rregullator mjaft i mirë për qarkullimin e gjakut.
Trëndafili i egër dhe lulja e shtogut ndihmojnë në zbutjen e mukozës së zorrëve dhe furnizojnë organizmin me vitamina C,B,P,K dhe gjithashtu dhe me provitaminën A. Lëvorja e drunakuqit, ndihmon në rregullimin e jashtëqitjes.

Kujdes! Kjo përzjerje nuk zëvendëson medikamentet e tensionit por vetëm mund të ndikojë në uljen e dozës së tyre si dhe të ndihmojë në rigjenerimin e organeve.

Përdorimi

Në masën e një filxhani ujë hidhet një lugë çaji me preparat, që zjen ngadalë deri në vlim. Lihet, i mbuluar për 10-15 min. Kullohet dhe mund të pihet i ngrohtë ose i ftohtë, sipas dëshirës. Rekomandohen 2-3 doza në ditë duke e kontrolluar tensionin.

Përbërësit

Fletë ulliri, lule murrizi, lule shtogu, sherebelë, lëvore fasule, rozmarinë, bar blete, lëvore drunakuqi, trëndafil të egër etj.