[email protected]

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • OFERTAT E PRANVERËS | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzi, me kartë debiti/krediti ose me këste

  • OFERTAT E PRANVERËS | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzi, me kartë debiti/krediti ose me këste

  • OFERTAT E PRANVERËS | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzi, me kartë debiti/krediti ose me këste

Kategoritë

gomë

Showing 1–20 of 24 results

NUK Shishe plastike First Choice

Shishe plastike me kokë gome (latex) për fëmijë nga 0-6 muaj 300 ml
850.00 L
Shtoje në shportë

NUK Happy Kids biberon i gënjeshtërt

Biberon i gënjeshtërt me kokë gome për fëmijë 0-6 muajsh Paketim x 2 copë
600.00 L
Shtoje në shportë

NUK Happy Kids Biberon i gënjeshtërt

Biberon i gënjeshtërt gome (latex) për fëmijë 18-36 muajsh Paketim x 2 copë
600.00 L
Shtoje në shportë

NUK Happy Kids Biberon i gënjeshtërt

Biberon i gënjeshtërt gome (latex) për fëmijë 6-18 muajsh Paketim x 2 copë
600.00 L
Shtoje në shportë

NUK Shishe plastike First Choice

Shishe plastike me kokë gome për fëmijë 0-6 muajsh 150 ml
750.00 L
Shtoje në shportë

NUK Shishe Biberoni First Choice

Shishe biberoni prej qelqi, me kokë gome për fëmijë 0-6 muajsh 240 ml
1,200.00 L
Shtoje në shportë

NUK Shishe plastike My Love

Shishe plastike My love per bebe 0-6 muajsh 150 ml
650.00 L
Shtoje në shportë

NUK Shishe qelqi My Love

Shishe qelqi me kokë gome për fëmijë 0-6 muajsh 240 ml
900.00 L
Shtoje në shportë

NUK Shishe Plastike 240 ml

Shishe plastike me kokë biberoni prej gome 240 ml
600.00 L
Shtoje në shportë

NUK Shishe plastike First Choice

Shishe plastike me kokë biberoni prej gome 150 ml
650.00 L
Shtoje në shportë

NUK Shishe biberoni qelqi First Choice

Shishe qelqi me kokë gome (latex) për fëmijë 0-6 muajsh 120 ml
900.00 L
Shtoje në shportë

NUK Kokë zëvëndësuese biberoni First Choice

Koke zëvëndësuese prej gome, për shishet e biberonit First Choice Paketim x 2 copë
500.00 L
Përzgjidhni mundësi

NUK Kokë zëvëndësuese biberoni First Choice

Koke zëvëndësuese prej gome, për shishet e biberonit First Choice Paketim x 2 copë
500.00 L
Përzgjidhni mundësi
Vendmbajtëse

NUK Genius biberon i gënjeshtërt

Biberon i gënjeshtërt me kokë gome për fëmijë 0-2 muajsh Paketim x 1 copë
600.00 L
Shtoje në shportë

Natursutten Glass Baby Bottles

Biberon me shishe qelqi për bebe që nga lindja Paketim x 2 shishe biberoni
3,700.00 L4,000.00 L
Përzgjidhni mundësi

Natursutten Butterfly Orthodontic Pacifier

Biberon prej gome natyrale per foshnja Formë ortodontike Paketim x 1 biberon
1,250.00 L
Përzgjidhni mundësi

Sophie La Girafe Ring Teether 0 m+

Masazhues për dhëmbët Sophie La Girafe Paketim x 1 copë
2,000.00 L
Shtoje në shportë

Sophie La Girafe Teething Colo Rings 3 m+

Masazhues për dhëmbët e bebeve mbi 3 muaj Paketim x 1 copë
2,300.00 L
Shtoje në shportë

Sophie La Girafe Teething Ring 0 m+

Masazhues për dhëmbët me dizajn të xhirafës Sophie Paketim x 1 copë
2,000.00 L
Shtoje në shportë

Sophie La Girafe Senso Ball 3 m+

Top me ngjyra dhe reliev të larmishëm që nxit shqisat e foshnjeve Paketim x 1 top
2,200.00 L
Shtoje në shportë