[email protected]

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • SUPER ULJE NË MARKAT KRYESORE DERMOKOZMETIKE | …vetëm pak ditë | **OFERTË e limituar | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

  • SUPER ULJE NË MARKAT KRYESORE DERMOKOZMETIKE | …vetëm pak ditë | **OFERTË e limituar | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

  • SUPER ULJE NË MARKAT KRYESORE DERMOKOZMETIKE | …vetëm pak ditë | **OFERTË e limituar | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

Aparate tensioni

Showing all 20 results

Ofertë!
-10%

Omron M1 Compact Upper Arm Blood Pressure Monitor

Aparat manual Omron, për matjen e presionit të gjakut
6,500.00 L 5,850.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Omron RS4 Automatic Wrist Blood Pressure Monitor

Aparat elektronik Omron RS4, për matjen e presionit të gjakut
11,050.00 L 9,945.00 L -10%
Shtoje në shportë

Sendo Primo Manual Blood Pressure Monitor

Aparat manual për matjen e presionit të gjakut në shtëpi, me një pompë dhe stetoskop të bashkangjitur, gjë që e bën matjen më të mundshme me njërën dorë.
2,800.00 L
Shtoje në shportë

Sendo Economy Digital Blood Pressure Monitor

Monitor gjysmë automatik  për matjen e  presionit të gjakut. Kur përdoret, pompohet duke përdorur pompën, leximi dhe rezultati kryhen nga pajisja elektronike.
5,100.00 L
Shtoje në shportë

Sendo Advance 2 Blood Pressure Monitor

Aparat elektronik krahu për matjen e presionit të gjakut
8,220.00 L
Shtoje në shportë

Pic MobileRapid Wrist Digital Wrist Blood Monitor

Aparat elektronik kyçi për matjen e presionit të gjakut
6,200.00 L
Shtoje në shportë

Pic EasyRapid Automatic Digital Blood Monitor

Aparat elektronik krahu për matjen e presionit të gjakut
6,960.00 L
Shtoje në shportë

iHealth View Smart Blood Pressure Wrist Monitor

Aparat elektronik kyçi për matjen e presionit të gjakut
11,000.00 L
Shtoje në shportë

Medel Connect Cardio MB10

Aparat elektronik krahu për matjen e presionit të gjakut
17,250.00 L
Shtoje në shportë

PIC Cardio Simple Blood Pressure Monitor

Aparat elektronik krahu për matjen e presionit të gjakut
6,000.00 L
Shtoje në shportë

PIC Stethomed Stetoscopio Piatto

Stetoskop i sheshtë
570.00 L
Shtoje në shportë

PIC AdvanceMed Manual Blood Pressure Monitor

Aparat manual për matjen e presionit të gjakut
4,000.00 L
Shtoje në shportë

PIC Classic Stethomed

Aparat tensioni manual
2,150.00 L
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Omron MIT Elite Digital Automatic Blood Pressure Monitor

Aparat elektronik krahu, për matjen e presionit të gjakut.
16,250.00 L 14,625.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Omron RS3 Wrist Blood Pressure Monitor

Aparat elektronik kyçi, për matjen e presionit të gjakut.
9,750.00 L 8,775.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Omron RS2 Wrist Blood Pressure Monitor

Aparat elektronik kyçi, për matjen e presionit të gjakut.
8,190.00 L 7,371.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Omron M7 Intelli IT

Aparat elektronik krahu, për matjen e presionit të gjakut.
12,990.00 L 11,691.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Omron M3 Upper Arm Blood Pressure Monitor

Aparat elektronik krahu, për matjen e presionit të gjakut.
10,140.00 L 9,126.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Omron M6 Comfort – Aparat elektronik për matjen e presionit arterial

Aparat elektronik krahu, për matjen e presionit të gjakut.
12,990.00 L 11,691.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Omron M3 Comfort

Aparat elektronik krahu, për matjen e presionit të gjakut.
10,400.00 L 9,360.00 L -10%
Shtoje në shportë