info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

Ofertë!

Omron HHP-CM01 AC Adapter for Blood Pressure Monitor

Çmimi:1,560.00 L 1,404.00 L -10%

Adaptor për aparatet e tensionit të firmës Omron

Stock: Ka stok

Informacion shtesë

Brand

Formulimi

Suitable For

Adaptori universal i firmës Omron është i përshtatshëm për t’u përdorur me pajisjet e mëposhtme:
1)aparatet elektronike te tensionit sipas modeleve:
-M7 Intelli IT (HEM-7361T-EBK / HEM-7322T-E);
-M500 Intelli IT (HEM-7361T-D);
-M4 Intelli IT (HEM-7115T-EBK);
-M400 Intelli IT (HEM-7115T-D);
-M3 Comfort (HEM-7155-E / HEM-7134-E);
-M400 Comfort (HEM-7155-D);
-M400 (HEM-7134-D);
-X7 Smart (HEM-7361T-ESL / HEM-7361T-D);
-X4 Smart (HEM-7155T-ESL / HEM-7155T-D);
-X3 Comfort (HEM-7155-E / HEM-7155-D);
2)Aparatet e aerosolit:
-NE-C803-E.

Garancia

Ky produkt ofrohet me një garanci nga firma prodhuese, për një periudhë 1 vjeçare pas datës së blerjes.
Gjatë kësaj periudhe garancie ofrohet pa pagesë: shërbimi për rregullimin e pjesëve të produktit, ose për zëvëndësimin e produktit, ose të ndonjë pjese të dëmtuar teknikisht.
Garancia nuk mbulon këto pika:
a) shpenzimet për riparime dhe/ose defekte që rezultojnë nga riparimet e kryera nga persona të paautorizuar;
b) kontrolli periodik dhe mirëmbajtja që tregon blerësi ndaj produktit;
c) aksesorët si p.sh: adaptor, mansheta, maska, kitet, filtrat, tubat kanë nga 1 vit garanci nga data e blerjes;
d) dëmet e çdo lloji, të shkaktuar aksidentalisht ose nga keqpërdorimi, si p.sh: thyerja, djegia e aparatit, përdorimi i aksesorëve të tjerë dhe jo origjinalë të firmës, gërvishtje, dëmtime fizike edhe kur ato janë brenda periudhës 1 vjeçare;
e) shërbimi i kalibrimit nuk përfshihet në garanci.
Riparimi ose zëvëndësimi nën garanci nuk shkakton zgjatje ose rinovim të periudhës së garancisë.
Garancia jepet vetëm nëse produkti kthehet i plotë, së bashku më faturën origjinale të blerjes dhe ambalazhin.