info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

Ofertë!

Omron RS4 Automatic Wrist Blood Pressure Monitor

Çmimi:11,050.00 L 9,945.00 L -10%

Aparat elektronik Omron RS4, për matjen e presionit të gjakut

Stock: Ka stok

SKU: OM034
Etiketa: ,

Informacion shtesë

Brand

Formulimi

Suitable For

Omron RS4 është një aparat elektronik kyçi që mundëson matjen e presionit të gjakut shpejt, saktë dhe thjesht.
Lehtësisht i transportueshëm dhe praktik.

Karakteristikat:
-detekton nëse presioni i gjakut është më i lartë se norma;
-mund të ruajë në memorie 60 matje për një user të vetëm;
-gjurmon hipertensionin në mëngjes;
-detekton rastet kur kemi çrregullim të ritmit të zemrës;
-në sajë të tëknologjisë ”intellisense” nuk lejon fryrjen e manshetës më shumë se çduhet;
-tregon nëse mansheta ështe vendosur siç duhet apo jo.

Brenda kutisë do gjeni:
-çantën mbajtëse;
-manualin e përdorimit;
-bateritë;
-monitorin.

Sigurohuni që të mos keni konsumuar ushqim, të mos keni pirë duhan dhe të mos keni kryer aktivitet fizik për të paktën 30 minuta para matjes së tensionit.
Hiqni rrobat e ngushta nga krahu, pasi mund të ndikojnë negativisht në matje.
1- Uluni në një karrige me këmbët e mbështetura në tokë dhe brrylin e mbështetur në një tavolinë, me qëllim që të jetë në të njëjtin drejtim me zemrën.
2-Vendosni manshetën 1-2 cm mbi brryl.
3-Zgjidhni userin tuaj.
4-Shtypni butonin Start që të fillojë matja.
Në momentin që matja mbaron rezultati shfaqet në monitor dhe mansheta fillon të shfryhet vetë.

Garancia

Ky produkt ofrohet me një garanci nga firma prodhuese, për një periudhë 3 vjeçare pas datës së blerjes.
Gjatë kësaj periudhe garancie ofrohet pa pagesë: shërbimi për rregullimin e pjesëve të produktit, ose për zëvëndësimin e produktit, ose të ndonjë pjese të dëmtuar teknikisht.
Garancia nuk mbulon këto pika:
a) shpenzimet për riparime dhe/ose defekte që rezultojnë nga riparimet e kryera nga persona të paautorizuar;
b) kontrolli periodik dhe mirëmbajtja që tregon blerësi ndaj produktit;
c) aksesorët si p.sh: adaptor, mansheta, maska, kitet, filtrat, tubat kanë nga 1 vit garanci nga data e blerjes;
d) dëmet e çdo lloji, të shkaktuar aksidentalisht ose nga keqpërdorimi, si p.sh: thyerja, djegia e aparatit, përdorimi i aksesorëve të tjerë dhe jo origjinalë të firmës, gërvishtje, dëmtime fizike edhe kur ato janë brenda periudhës 3 vjeçare;
e) shërbimi i kalibrimit nuk përfshihet në garanci.
Riparimi ose zëvëndësimi nën garanci nuk shkakton zgjatje ose rinovim të periudhës së garancisë.
Garancia jepet vetëm nëse produkti kthehet i plotë, së bashku më faturën origjinale të blerjes dhe ambalazhin.