info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Nutriben R.N Low Weight

Çmimi:L2,000.00

Qumësht formule për fëmijë prematurë dhe nën peshë. 400g.

Stock: Out of stock

Additional information

Përshkrimi

Qumështi i gjirit është qumështi më i mirë për fëmijën tuaj. Përmban të gjitha vlerat ushqyese, të nevojshme për zhvillimin infantil dhe një sistem imunitar të shëndetshëm.

Qumështi Nutriben rekomandohet kur ushqyerja me gji është e pamundur ose e pamjaftueshme.
Formulim i përshtatshëm për të plotësuar nevojat e fëmijëve prematurë dhe të fëmijëve nën peshë.
Me vlera proteinike dhe energjitike shtesë, të nevojshme për një rritje të shpejtë.
Përmban nukleotide të cilat nxisin zhvillimin e traktit intestinal dhe përmirësojnë sistemin imunitar.
Tretet me lehtësi.
Përmbush standartet e ESPHAGAN dhe legjislacionit europian, në lidhje me pesticidet, mbetjet dhe substancat toksike.

Përdorimi

Lahen duart dhe të gjitha pajisjet që nevojiten për përgatitjen e qumështit.
Vlohet uji dhe lihet të ftohet deri në temperaturën 45°C.
Shtohet sasia e duhur e qumështit dhe përzihet deri në tretje të plotë.
Raporti qumësht pluhur: ujë është 1 lugë dozuese pluhur : 30 ml ujë.
Para se t’i jepet qumështi fëmijës provohet nxehtësia duke hedhur disa pika në dorë.
Sasia që mbetet nuk përdoret më.
Qumështi përdoret deri në një muaj pas hapjes.

Përbërësit

Lactose,milk skimmed, vegetable oils (palm olein, coconut oil, nabine oil, high sunflower oil oleic, sunflower oil, palm oil), maltodextrin, concentrate
serum proteins, minerals (calcium citrate,bicalcium phosphate, sodium citrate, sodium chloride, potassium citrate, magnesium citrate, ferrous sulfate, zinc sulfate,
cupric sulfate, manganese sulfate, potassium iodide and sodium selenite), medium chain triglycerides, emulsifier(lecithin from soy), oil from unicellular organisms (AA) (0.3%), oil from fish (DHA) (0.3%), inositol, vitamins (acid L-ascorbic, DL-α-tocopherol acetate, nicotinamide, calcium D-pantothenate, retinol acetate, thiamine hydrochloride,riboflavin, pyridoxine hydrochloride, folic acid, phylloquinone, cholecalciferol, D-biotin and cyanocobalamin),choline, taurine, nucleotides (0.4%) (5′-cytidine monophosphate, 5′-uridine disodium monophosphate, 5′-monophosphate
adenosine, disodium guanosine 5′-monophosphate and disodium 5′-inosine monophosphate), L-carnitine and antioxidants
(extract rich in tocopherols and ascorbyl palmitate)

About 5,050,000 results (0.28 seconds)
Search Results
Translation result
Lactosa, leche de vaca desnatada, aceites vegetales (aceite de girasol, aceite de nabina, aceite de coco), maltodextrina,
concentrado de proteínas de suero de leche, lípidos lácteos, concentrado de proteínas de suero de leche enriquecido
en alfa- lactoalbúmina, triglicéridos de cadena media, minerales (fosfato cálcico, citrato sódico, cloruro cálcico, citrato
cálcico, cloruro magnésico, sulfato ferroso, citrato potásico, sulfato de zinc, sulfato de cobre, sulfato de manganeso,
yoduro potásico y selenito sódico), aceite de Mortierella alpina, aceite de pescado, vitaminas (ácido L-ascórbico,
acetato de DL-α-tocoferol, nicotinamida, D-pantotenato cálcico, acetato de retinol, clorhidrato de tiamina, riboflavina,
clorhidrato de piridoxina, ácido fólico, filoquinona, colecalciferol, D-biotina y cianocobalamina), cloruro de colina, inositol,
taurina, emulgente (lecitina de girasol), nucleótidos (5’-monofosfato de citidina, 5’-monofosfato de uridina disódica,
5’-monofosfato de adenosina, 5’-monofosfato de guanosina disódica y 5’-monofosfato de inosina disódica), L-carnitina y
antioxidantes (extracto rico en tocoferoles y palmitato de ascorbilo). Puede contener trazas de soja. Edit
Lactosa, leche de vaca desnatada, aceites vegetales (aceite de girasol, aceite de nabina, aceite de coco), maltodextrina,
concentrado de proteínas de suero de leche, lípidos lácteos, concentrado de proteínas de suero de leche enriquecido
en alfa- lactoalbúmina, triglicéridos de cadena media, minerales (fosfato cálcico, citrato sódico, cloruro cálcico, citrato
cálcico, cloruro magnésico, sulfato ferroso, citrato potásico, sulfato de zinc, sulfato de cobre, sulfato de manganeso,
yoduro potásico y selenito sódico), aceite de Mortierella alpina, aceite de pescado, vitaminas (ácido L-ascórbico,
acetato de DL-α-tocoferol, nicotinamida, D-pantotenato cálcico, acetato de retinol, clorhidrato de tiamina, riboflavina,
clorhidrato de piridoxina, ácido fólico, filoquinona, colecalciferol, D-biotina y cianocobalamina), cloruro de colina, inositol,
taurina, emulgente (lecitina de girasol), nucleótidos (5’-monofosfato de citidina, 5’-monofosfato de uridina disódica,
5’-monofosfato de adenosina, 5’-monofosfato de guanosina disódica y 5’-monofosfato de inosina disódica), L-carnitina y
antioxidantes (extracto rico en tocoferoles y palmitato de ascorbilo). Puede contener trazas de soja.

Lactose, skimmed cow’s milk, vegetable oils (sunflower oil, rapeseed oil, coconut oil), maltodextrin,
whey protein concentrate, milk lipids, whey protein concentrate enriched
in alpha-lactalbumin, medium chain triglycerides, minerals (calcium phosphate, sodium citrate, calcium chloride, citrate
Calcium, magnesium chloride, ferrous sulfate, potassium citrate, zinc sulfate, copper sulfate, manganese sulfate,
potassium iodide and sodium selenite), Mortierella alpina oil, fish oil, vitamins (L-ascorbic acid,
DL-α-tocopherol acetate, nicotinamide, calcium D-pantothenate, retinol acetate, thiamine hydrochloride, riboflavin,
pyridoxine hydrochloride, folic acid, phylloquinone, cholecalciferol, D-biotin and cyanocobalamin), choline chloride, inositol,
taurine, emulsifier (sunflower lecithin), nucleotides (5′-cytidine monophosphate, disodium uridine 5′-monophosphate,
5′-adenosine monophosphate, disodium guanosine 5′-monophosphate and disodium 5′-inosine monophosphate), L-carnitine and
antioxidants (extract rich in tocopherols and ascorbyl palmitate). May contain traces of soy.