info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

Nutriben Ecopotitos Selection of Banana and Apple Jar 4m+

Çmimi:L290.00

Pure Eco me banane dhe mollë, për fëmijë mbi 4 muaj. 200g.

Stock: In stock

Additional information

Brand

Përshkrimi

Pureja me fruta me prejardhje nga ferma organike (mollë dhe banane).
-pa gluten;
-pa BPA(BIS-PHENOLE);
-pa qumësht;
-pa aromatizues dhe pa erëza;
-pa sheqer të shtuar;
-pa kripë;
Përmbush rregulloren e FAO-s, dhe legjislacionin europian në lidhje me praninë e pesticideve, substancave toksike dhe mbetjeve të dëmshme.

Përdorimi

Pureja ngrohet paraprakisht.
Nuk i shtohet as sheqer e as kripë.
Përdoret brenda 24 orësh nga hapja.

Përbërësit

Banana * 60%
Apple * 25%
Cooking water
Lemon juice*
Rice * Corn starch
Vitamin C
* of organic farming