info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

Nutriben Ecopotitos Choice Fruit Salad 6m+

Çmimi:L360.00

Pure Eco me fruta, për fëmijë mbi 6 muaj. 200g.

Stock: In stock

Additional information

Brand

Përshkrimi

Pure me kombinim frutash me prejardhje nga ferma organike.
-pa gluten,
-pa BPA(BIS-PHENOLE),
-pa qumësht,
-pa sheqer të shtuar;
-pa aromatizes dhe pa erëza;
-pa kripë;
Përmbush rregulloren e FAO-s, dhe legjislacionin europian në lidhje me praninë e pesticideve, substancave toksike dhe mbetjeve të dëmshme.

Përdorimi

Pureja ngrohet paraprakisht.
Nuk i shtohet as sheqer e as kripë.
Përdoret brenda 24 orësh nga hapja.

Përbërësit

Cornstarch
Lemon juice*
Vitamin C
Apple * 41%
Banana * 41%
Pear * 6.2%
Orange juice * 5.2%
Rice*