info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Medel Manicure/Pedicure Expert

Çmimi:L5,200.00

Pajisje për manikyr dhe pedikyr

Stock: 1 në stok

SKU: 0044958563
Etiketat: , , , ,

Additional information

Përshkrimi

Pajisje për manikyr dhe pedikyr në kushtet e shtëpisë.
I pajisur me një rregullues shpejtësie, i cili rrotullohet në drejtimin orar ose atë antiorar, për të siguruar shpejtësinë e dëshiruar.
Seti përmban:
-trajtuesin në formë koni prej safiri (largon lëkurën e thatë, të ashpër, të trashë);
-trajtuesin në formë koni ndriçues (pastron sipërfaqen e thoit dhe i jep asaj shkëlqim);
-trajtuesin në formë disku prej safiri (limon thoin pa dëmtuar lëkurën anash tij);
-trajtuesin cilindrik;
-trajtuesin që largon pjesën e padëshiruar të thoit;
-trajtuesin në formë rrethore prej safiri.
I pajisur me adaptor.
Pastrimi i pajisjes bëhet me një copë lehtësisht të njomur dhe në disa raste mund të bëhet dhe me alkool.

Përdorimi

Pasi përcaktohet shpejtësia e trajtimit, vendoset aparati në zonën që do trajtohet.
Aplikimi realizohet me lëvizje rrethore dhe duke ushtruar një presion të lehtë.
Nuk rekomandohet të përdoret më shumë se 15 minuta pa pushim.
Nuk duhet të jetë i vendosur në prizë në momentin që përdoret.