info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Holle Organic Goat Milk Formula 1

Çmimi:L2,400.00

Qumësht dhie për fëmijë deri në 6 muaj. 400g.

Stock: 3 in stock

Additional information

Përshkrimi

Qumështi i gjirit është ushqimi ideal për të porsalindurit. Ai siguron të gjitha vlerat ushqimore të nevojshme për rritje dhe një mbrojtje të mirë ndaj alergjive dhe sëmundjeve.

Në rast se ushqyerja me gji është e pamundur ose e pamjaftueshme, qumështi i dhisë Holle mund të zëvendësojë ose shoqërojë qumështin e gjirit.
I përshtatshëm dhe për fëmijë që nuk e tolerojnë qumështin e lopës.
Rritja e dhive bëhet në përputhje me regullat e Unionit Europian.
Pa gluten dhe pa vezë.

Përdorimi

Shtohet ujë i zier dhe i ftohur në temperaturë 50°C mbi pluhurin e qumështit, sipas raportit të caktuar.
Tundet fort deri në tretje të plotë.

Përbërësit

Full cream goats milk
powder* 41%, maltodextrin*, lactose*, vegetable oil* (palm oil* rapeseed oil*, sunflower oil*), calcium carbonate, L-tryptophan, sodium citrate, choline bitartrate, vitamin C, L-cystine, L-methionine, L-isoleucine, iron lactate, vitamine E, zinc sulphate, calcium-D-pantothenate, niacin, copper sulphate, riboflavin, vitamin A, thiamin, vitamin B6, manganese sulphate, potassium iodate, folic acid, vitamin K, sodium selenate, biotin, vitamin D, vitamin B12