info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Holle Organic Formula 1 Demeter

Çmimi:L1,400.00

Qumësht lope për fëmijë deri në 6 muaj. 400g.

Stock: 5 in stock

Additional information

Përshkrimi

Qumështi i gjirit është ushqimi ideal për të porsalindurit. Ai siguron të gjitha vlerat ushqimore të nevojshme për rritje dhe një mbrojtje të mirë ndaj alergjive dhe sëmundjeve.

Në rast se ushqyerja me gji është e pamundur ose e pamjaftueshme, qumështi i lopës Holle mund të zëvendësojë ose shoqërojë qumështin e gjirit.
Përmban të gjitha vlerat ushqimore të domosdoshme deri në muajin e 6-të të jetës.
Me vajra vegjetalë organikë.
Maltodextrina dhe niseshteja me origjinë nga misri e bëjnë këtë formulim kremoz.
I jepet fëmijës nëpërmjet biberonit ose mund të përdoret për të përgatitur puretë e ndryshme.
Tretet me lehtësi.
Pa gluten, pa sheqer të shtuar, pa vezë.
Çertifikim Demeter.

Përdorimi

Shtohet ujë i zier mbi pluhurin e qumështit, sipas raportit të caktuar.
Tundet fort deri në tretje të plotë.

Përbërësit

Skimmed milk**
(Germany), whey
powder* partly
demineralised,
vegetable oils* (palm oil*, rapeseed oil*, sunflower oil*), maltodextrin*, calcium carbonate, potassium chloride, sodium chloride, vitamin C, vitamin E, ferrous lactate, zinc sulphate, niacin, Calcium-D-pantothenate, copper sulphate, vitamin A, vitamin B1, vitamin B6, manganese sulphate, potassium iodate, folic acid, vitamin K, sodium selenate, vitamin D