info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

Sale!

Hipp Baby Water

Çmimi:L70.00 L63.00 -10%

Ujë mineral për foshnje i gatshëm për përdorim

0.3 L

Stock: In stock

SKU: HIP33
Tags: , , , , , , ,

Additional information

Masa

0.3 L

Brand

Formulation

Specific For

Përshkrimi

Ujë mineral me përmbajtje të ulët natriumi, i përshtatshëm për përgatitjen e ushqimeve të foshnjeve.
Nuk ka nevojë për vlim.

• i përshtatshëm për përgatitjen e ushqimit për bebe;
• i përshtatshëm për të shuar etjen e foshnjës suaj;
• ideal për dietën e ulët të natriumit të foshnjës suaj;
• ujë natyral i pakarbonuar.

Përdorimi

Uji mund të përdoret menjëherë pas hapjes. Të ruhet larg nga drita dhe në temperaturë ambjenti. Pas hapjes sigurohuni që shishja të qëndrojë e pastër.Nëse shishja qëndron më shumë se 24 orë e hapur rekomandohet që uji të vlohet para përdorimit.