info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Durex Extended Pleasure Condoms

Çmimi:L200.00

Kondomë me benzokainë 3 copë

Stock: Out of stock

SKU: 4495968
Tags: , ,

Additional information

Përshkrimi

Kondomët ”Extended Pleasure” përmbajnë 5% benzokainë, e cila bën që akti seksual të zgjasë më shumë në kohë.

Janë transparentë, përftohen nga goma natyrale dhe kanë një shtresë sipërfaqësore lubrifikuese.

Çertifikuar nga CE. Testuar elektronikisht.

 

Vëmendje  Përdorimi i kondomit është një masë efektive e mbrojtjes nga shtatzënitë e padëshiruara dhe sëmundjet seksualisht të transmetueshme, kur përdoret në mënyrën e duhur.

Megjithatë asnjë metodë kontraceptive nuk siguron mbrojtje 100% nga shtatzënitë e padëshiruara, virusi HIV & sëmundjet seksualisht të transmetueshme.

Përdorimi

Çdo kondom është vetëm për një përdorim.

Hapni me kujdes ambalazhin. Mos përdorni thonjtë e thonjve, dhëmbët ose ndonjë gjë që mund të dëmtojë kondomin.

Para aktit seksual vendosni kondomin në kokën e penisit në gjendje ereksioni dhe çmbështilleni me kujdes deri në bazën e penisit.

Menjëherë pas ejakulacionit, hiqeni me kujdes kondomin, ndërsa penisi është akoma në gjendje ereksioni.