info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Durex Real Feel Condoms

Çmimi:L600.00

Kondomë pa latex 12 copë

Stock: 2 in stock

Additional information

Përshkrimi

Kondomë të gjeneratës së re, pa përmbajtje gome (latex-free).

Prodhuar me një material teknologjikisht të avancuar, poliisoprene, më i butë dhe më elastik, krahasuar me gomën.

Sigurojnë ndjesi natyrale të kontaktit me partnerin.

Transparentë, të lubrifikuar, me gjërësi 56 mm.

Testuar elektronikisht.

 

Vëmendje  Përdorimi i kondomit është një masë efektive e mbrojtjes nga shtatzënitë e padëshiruara dhe sëmundjet seksualisht të transmetueshme, kur përdoret në mënyrën e duhur.

Megjithatë asnjë metodë kontraceptive nuk siguron mbrojtje 100% nga shtatzënitë e padëshiruara, virusi HIV & sëmundjet seksualisht të transmetueshme.

Përdorimi

Çdo kondom është vetëm për një përdorim.

Hapni me kujdes ambalazhin. Mos përdorni thonjtë e thonjve, dhëmbët ose ndonjë gjë që mund të dëmtojë kondomin.

Para aktit seksual vendosni kondomin në kokën e penisit në gjendje ereksioni dhe çmbështilleni me kujdes deri në bazën e penisit.

Menjëherë pas ejakulacionit, hiqeni me kujdes kondomin, ndërsa penisi është akoma në gjendje ereksioni.