info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Dr. Brown’s Replacement sterilizer tongs

Çmimi:L500.00

Dr. Brown’s pinceta për kapjen e pajisjeve të bebit nga sterilizatori

Stock: 2 in stock

Additional information

Përshkrimi

Pincetat shërbejnë për kapjen e shisheve dhe pajisjeve të tjera nga sterilizatori me avull. Majat e buta të pincetave sigurojnë një kapje të sigurtë të pajisjeve të bebit.Të pështatshme për të gjitha llojet e shisheve,biberonave dhe aksesorëve të tjerë.