[email protected]

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • OFERTAT E PRANVERËS | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzi, me kartë debiti/krediti ose me këste

  • OFERTAT E PRANVERËS | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzi, me kartë debiti/krediti ose me këste

  • OFERTAT E PRANVERËS | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzi, me kartë debiti/krediti ose me këste

Kategoritë

Dr.Brown's

Showing 1–20 of 46 results

Dr. Brown’s Silicone One-Piece Breast Pump

Pompë gjiri silikoni, e lehtë në përdorim.
2,550.00 L
Shtoje në shportë

Dr. Brown’s Milestones Insulated Straw Cup 12 m+

Gotë plastike me mure të izoluara, e përshtatshme për fëmijë duke nisur nga mosha 12 muaj. 300 ml
1,199.00 L
Përzgjidhni mundësi

Dr. Brown’s Scoop-a-Bowl

Tasa të cilët bëjnë më të lehtë procesin e ushqyerjes së fëmijëve. 4m+ Paketim me 2 copë
950.00 L
Shtoje në shportë

Dr. Brown’s My Bands

Etiketa të cilat identifikojnë shishet e fëmijëve.
500.00 L
Shtoje në shportë

Dr. Brown’s Soft-Grip Spoon and Fork 12 m +

Set me lugë dhe pirun i përshtatshëm për t’u përdorur nga fëmijë mbi 12 muaj.
660.00 L
Shtoje në shportë

Dr. Brown’s Options+ Wide Neck Silicone Teats 0m+ Level 1

Koka ndërruese silikoni të përshtatshme për shishet me grykë të gjerë. Mosha 0m+ . Niveli 1. Paketim me 2 copë
850.00 L
Shtoje në shportë

Dr. Brown’s Tummy Grumbles

Qese disa përdorimëshe për të mbajtur ushqimet. Paketim me 3 copë
1,000.00 L
Shtoje në shportë

Dr. Brown’s Fresh Firsts Silicone Feeder 4 m+

Ushqyes prej silikoni në të cilën mund të vendosen frutat ose ushqimet e ndryshme. 4 m+
1,000.00 L
Përzgjidhni mundësi

Dr. Brown’s Cheers 360 Spoutless Transition Cup 6m+

Gotë plastike e cila nuk derdhet. 6m+ 200 ml
1,350.00 L
Përzgjidhni mundësi

Dr. Brown’s Advantage Soother Open Shield Design 0-6 m

Biberon gënjeshtar me kokë simetrike, delikat me lëkurën e foshnjes. Paketim me 2 biberonë
1,100.00 L
Shtoje në shportë

Dr. Brown’s Advantage Soother Open Shield Design 6-18 m

Biberon gënjeshtar me kokë simetrike, që ndricon në errësirë. Delikat me lëkurën e foshnjes. Paketim me 2 biberonë
1,280.00 L
Shtoje në shportë

Dr. Brown’s Advantage Soother Open Shield Design 0-6 m

Biberon gënjeshtar me kokë simetrike, që ndricon në errësirë. Delikat me lëkurën e foshnjes. Paketim me 2 biberonë
1,280.00 L
Shtoje në shportë

Dr. Brown’s Soft-Tip Spoons 4 m+

Lugë fleksible për ushqyerjen e fëmijës. Paketim me 2 copë
550.00 L
Shtoje në shportë

Dr. Brown’s Options + Anti-Colic Bottle 0m+ Level 1 150 ml

Shishe plastike me grykë të gjerë 0m+
1,180.00 L
Përzgjidhni mundësi

Dr. Brown’s Advantage Soother Open Shield Design 6-18 m

Biberon gënjeshtar me kokë simetrike, që ndricon në errësirë. Delikat me lëkurën e foshnjes. Paketim me 2 biberonë
1,280.00 L
Shtoje në shportë

Dr. Brown’s Soft-Tip Spoons 4 m+

Lugë fleksible për ushqyerjen e fëmijës. Paketim me 4 copë
650.00 L
Shtoje në shportë

Dr. Brown’s Advantage Soother Open Shield Design 0-6 m

Biberon gënjeshtar me kokë simetrike, që ndricon në errësirë. Delikat me lëkurën e foshnjes. Paketim me 2 biberonë
1,280.00 L
Shtoje në shportë

Dr. Brown’s Options+ Wide Neck Silicone Teats 9m+ Y Cut

Koka ndërruese silikoni të përshtatshme për shishet me grykë të gjerë. Mosha 9m+ . Prerja Y. Paketim me 2 copë
870.00 L
Shtoje në shportë

Dr. Brown’s Travel Fresh Bowl and Spoon 4 m+

Tas me ndarje dhe lugë, ideal për ushqyerjen e fëmijëve ndërkohë që jeni në lëvizje.
1,500.00 L
Shtoje në shportë

Dr. Brown’s Options+ Wide Neck Silicone Teats 9m+ Level 4

Koka ndërruese silikoni të përshtatshme për shishet me grykë të gjerë. Mosha 9m+ . Paketim me 2 copë
870.00 L
Shtoje në shportë