info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

Dr. Brown’s Deluxe bottle warmer

Çmimi:L7,860.00

Dr. Brown’s ngrohës i shisheve të biberonit Deluxe

Stock: In stock

Additional information

Brand

Suitable For

, ,

Përshkrimi

Ngrohësi elektrik i linjës Dr. Brown’s ndihmon në ngrohjen e shpejtë të shisheve të biberonit dhe enëve të ushqimit të foshnjeve. Ena mbajtëse e shisheve i përshtatet të gjitha madhësive të shisheve. Ngrohësi programohet sipas dëshirës nëpërmjet ekranit LCD. Vetëfiket pas 8 minutash.