info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

Accu-Check Softclix Lancets – 25 lancets (gjilpëra)

Çmimi:L500.00L1,300.00

Gjilpëra Accu-check
për aparat glicemie

Clear


Additional information

Masa

200 lancets (gjilpëra), 25 lancets (gjilpëra)

Brand

Suitable For

,

Përshkrimi

Për të realizuar një matje korrekte të glicemisë duhet një sasi e caktuar gjaku.
Që proçesi të jetë sa më pak i dhimbshëm dhe i efektiv, Accu-check ju vë në dipozicion shpuesin dhe gjilpërat përkatëse.
Shpuesi ka 5 nivele fortësie, të cilat mundësojnë shpimin në thellësi 0.8mm-2.3mm.
Lehtësisht i përdorshëm.

Përdorimi

Gjilpëra vendoset në brendësi të shpuesit, karikohet dhe më pas bëhet shpim i gishtit.