info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Accu-Check Active Blood Glucose Monitor

Çmimi:L1.00

Aparat glicemie Accu-Check Active

Stock: Out of stock

SKU: 001092
Tags: , , ,

Additional information

Përshkrimi

Monitorimi i nivelit të
glukozës në gjak është tepër i rëndësishëm, sidomos për pacientët diabetikë.
Accu-Check vë në dispozicion të personave që vuajnë nga diabeti, një aparat të vogël dhe të thjeshtë në përdorim.
Aparati ka vetëm dy butona:
-butonin e startit;
-butonin e memorjes.
Ka një memorje prej 500 matjesh.

Përdorimi

Në mënyrë që vlerat e përftuara të jenë sinjifikative, matja e sasisë së glukozës në gjak bëhet esëll në mëngjes dhe dy orë mbas ushqimit.
Matja bëhet mes 5 hapash:
-vendoset fisha;
-shpohet gishti;
-vendoset gishti i shpuar mbi zonën përkatëse të fishës;
-pritet rezultati;
-hiqet fisha.