info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Accu-Check Active Blood Glucose Test Strips

Çmimi:L2,100.00

Fisha Accu-Check për matjen e
glukozës në gjak
Kuti me 50 fisha

Stock: 6 në stok

Përshkrimi

Për një funksionim korrekt të aparatit të glicemisë Accu-check nevojiten fishat përkatëse.
Kanë një dizajn specifik, i cili tregon dhe mënyrën e vendosjes së fishës në aparat.
Për të marrë rezultatin e duhur duhet nje sasi gjaku 1-2 µl.
Janë një përdorimëshe.

Përdorimi

Në mënyrë që vlerat e përftuara të jenë sinjifikative, matja e sasisë së glukozës në gjak bëhet esëll në mëngjes dhe dy orë mbas ushqimit.
Matja bëhet mes 5 hapash:
-vendoset fisha;
-shpohet gishti;
-vendoset gishti i shpuar mbi zonën përkatëse të fishës;
-pritet rezultati;
-hiqet fisha.