info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Showing all 20 results

Përzjerje e vajrave esenciale të portokallit, patchoulit dhe bimës ylang ylang Paketim x 30ml
L2,000.00
Add to cart

Bio Planete Almond Oil

Vaj organik bajame 100ml
L1,610.00
Add to cart

Bio Planete Apricot Oil

Vaj organik i bërthamës së kajsisë 100ml
L2,100.00
Add to cart

Bio Planete Argan Oil

Vaj organik argani 100ml
L1,610.00
Add to cart

Bio Planete Avocado Oil

Vaj avokado organik 250ml
L1,600.00
Add to cart

Bio Planete Chia Oil

Vaj organik i farave të chias 100 ml
L1,330.00
Add to cart

Bio Planete Flaxseed Oil

Vaj organik i farave të linit
L760.00L1,190.00
Select options

Bio Planete Hazelnut Oil

Vaj organik lajthie 100ml
L1,530.00
Add to cart

Bio Planete Organic Coconout Oil

Vaj kokosi Organik
L910.00L1,470.00
Select options

Bio Planete Poppyseed Oil

Vaji oganik i farës së lulekuqes 100ml
L1,610.00
Add to cart

Bio Planete Sacha Oil

Vaj kikiriku 100ml
L1,670.00
Add to cart

Bio Planete Sesame Oil

Vaj organik I farave të susamit 100ml
L770.00
Add to cart

Bio Planete Soyabean Oil

Vaj organik soje 250ml
L870.00
Add to cart

Bio Planete Walnut Oil

Vaj organik arre 100ml
L1,230.00
Add to cart

Now Essential Oils Pure Basil

Vaj esencial borziloku Paketim x 30ml
L1,910.00
Add to cart

Now Essential Oils Pure Clove

Vaj esencial karafili Paketim x 30ml
L980.00
Add to cart

Now Essential Oils Pure Ginger

Vaj esencial i xhinxherit Paketim x 30ml
L1,750.00
Add to cart

Now Essential Oils Pure Lime

Vaj esencial qitroje Paketim x 30ml
L1,030.00
Add to cart

Now Essential Orange Oil

Vaj esencial portokalli Paketim x 30ml
L570.00
Add to cart

Now Sweet Almond Oil

Vaj bajame për përdorim në lëkurë 118 ml
L790.00L1,800.00
Select options