info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

Kategoritë

Showing all 10 results

ATC Çaj Dietetik Bio

Përzierje bimore natyrore për dobësim 100 g
L190.00
Add to cart
Sale!
-10%

Esi Chitosano +Forte

Suplement ushqimor që ndihmon në reduktimin e peshës trupore 60 tableta
L1,270.20 L1,143.18 -10%
Add to cart
Sale!
-17%

Esi Fucuslinea + Forte

Suplement ushqimor me veti detoksifikuese dhe kontrolluese të peshës trupore 45 tableta
L779.85 L648.00 -16%
Add to cart
Sale!
-10%

Esi Fucuslinea Pocket Drinks

Suplement ushqimor që pakëson oreksin dhe ndihmon në eleminimin e lëngjeve të tepërta nga organizmi 24 bustina
L1,350.00 L1,215.00 -10%
Add to cart
Sale!
-10%

Esi The Verde Formula Concentrata 500 mg

Suplement ushqimor që ndihmon në ruajtjen e peshës trupore dhe eleminimin e lëngjeve të tepërta nga organizmi 60 kapsula
L1,110.00 L999.00 -10%
Add to cart

Guam Britannia Dren Plus al Te Verde

Integrator që ndihmon për drenimin e lëngjeve 30 bustina x 12ml
L4,550.00
Add to cart

Guam Dima-Calo Saziante

Integrator ekuilibrues i peshës trupore 20 bustina x 80g
L5,200.00
Add to cart

Guam Snellin-Calo

Suplement ushqimor që ekuilibron peshën trupore 14 flakone x 15 ml
L4,550.00
Add to cart
Sale!
-10%

Now Liquid B-12 B-Complex

Solucion oral me vitaminat e grupit B 59 ml
L1,470.00 L1,323.00 -10%
Add to cart
Sale!
-10%

Solgar Thermogenic Complex

Suplement që ndihmon ne nxitjen e metabolizmit dhe humbjen e peshës trupore 60 kapsula
L4,680.00 L4,212.00 -10%
Add to cart